Video: Tα έβαλε με 4 ληστές κι έσωσε το αυτοκίνητό του!

Επιτήδειοι ληστές προσπάθησαν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο σε αυλή σπιτιού, και αυτό που ακολούθησε σοκάρει.

  • -
  • -

Τέσσερα άτομα επιτέθηκαν σε έναν άνδρα στο δρόμο του στο Rocky Hill του Connecticut κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας το βράδυ της Δευτέρας και η αστυνομία προσπαθεί να τους εντοπίσει. Η αστυνομία πιστεύει ότι προσπαθούσαν να κλέψουν το όχημα του κατοίκου.

Η αστυνομία έλαβε κλήση από το σπίτι στο Valley View Drive λίγο μετά τις 7 μ.μ της Δευτέρας και τους είπαν ότι κάποιος προσπαθούσε να κλέψει το αυτοκίνητο και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τον πλησίασε,παίρνοντας τον νόμο στα χέρια του.Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία δείχνει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να πλησιάζει το άτομο που άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου σε μια διαμάχη μεταξύ των δύο.

Στη συνέχεια, άλλα τρία άτομα βγήκαν από ένα όχημα και επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, αναφέρει η αστυνομία. Όταν κάποιος φώναξε ότι καλούσαν την αστυνομία, οι τέσσερις δράστες έφυγαν με ένα σκούρο τετράθυρο σεντάν Mercedes-Benz, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες. Το θύμα νοσηλεύτηκε με τραύματα σε τοπικό νοσοκομείο. Η αστυνομία είπε ότι έψαξε στη γύρω περιοχή για τους ύποπτους αλλά δεν βρήκε κανέναν. Δεν αφαιρέθηκε τίποτα από το αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Δείτε ακόμη : Τρομερή καταδίωξη στη Νέα Υόρκη


Δείτε το video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...