Έβγαλε όπλο στην Αττική Οδό – Πήρε τα λεφτά από τα διόδια

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο, όταν ένας άνδρας απείλησε την υπάλληλο με πιστόλι, ζητώντας τα χρήματα του ταμείου.

  • -
  • -

Ληστεία σημειώθηκε τις πρωινές ώρες στην Αττική Οδό, όταν ένας άνδρας απείλησε με πιστόλι, προκειμένου να αποσπάσει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Το περιστατικό έγινε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 28 Μαρτίου και πιο συγκεκριμένα στις 5:30 το ξημέρωμα, αφήνοντας σε έντρομη κατάσταση την υπάλληλο. Φυσικά, ο ληστής κατάφερε να πάρει όλα τα λεφτά από το ταμείο στον σταθμό διοδίων. Λόγω της ώρας, η κίνηση ήταν ελάχιστη και ο ληστής μπορούσε να… δράσει ανενόχλητος!

Σε ποιον σταθμό διοδίων έγινε η ληστεία;

Το πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό διοδίων «Δουκίσσης Πλακεντίας». Οι υπεύθυνοι της Αττικής Οδού ενημερώθηκαν γρήγορα για το συμβάν. Ο ληστής κατευθύνθηκε προς τον σταθμό διοδίων με όχημα, όμως δεν έβγαλε χρήματα προκειμένου να πληρώσει το αντίτιμο, αλλά… πιστόλι. Σύμφωνα με την αστυνομία, οδηγούσε μοτοσυκλέτα και όχι αυτοκίνητο, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν κλεμμένη! Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Ελληνική Αστυνομία διενεργεί τις απαραίτητες έρευνες, συλλέγοντας πολύτιμα στοιχεία από όσους μπορεί να είδαν κάτι, τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αλλά και του ίδιου του αυτοκινητόδρομου. Σύμφωνα με τις δηλώσεις, ο ληστής πήρε όλα τα χρήματα από το ταμείο αλλά το ποσό που κατάφερε να αποσπάσει δεν έγινε γνωστό.

Δείτε ακόμη: Ληστεία σε πάρκινγκ της Εθνικής οδού - Πήραν μετρητά και Rolex άνω των 200.000 €

Το ευτυχές γεγονός είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε, καθώς σε τέτοιες καταστάσεις, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η ακεραιότητα των ανθρώπων που εμπλέκονται. Φυσικά η 32χρονη υπάλληλος στο ταμείο του σταθμού υπέστη ένα ισχυρό σοκ από την απροκάλυπτη ενέργεια του δράστη, όμως κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να μην κάνει δυσκολότερη την κατάσταση.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...