Top 10 Μοντέλα 24-30 Ιουλίου

Top 10 Μοντέλα 24-30 Ιουλίου

Στο GOCAR έχουμε μία λίστα την οποία δεν φτιάχνουμε εμείς, αλλά αφήνουμε το κοινό μας να το κάνει, μέσα από την προτίμηση που δείχνει στο κάθε μοντέλο. Δείτε τη μορφή της γι’ αυτή την εβδομάδα.

  • -
  • -

Αρκετές αλλαγές θέσεων έχει η λίστα των 10 δημοφιλέστερων μοντέλων, όμως αυτές δεν αφορούν το βάθρο, ενώ είναι μηδενικές και οι είσοδοι-έξοδοι στη λίστα. Τα 10 μοντέλα είναι τα ίδια με την προηγούμενη εβδομάδα, λοιπόν, αλλά με διαφορετική σειρά.

Όπως είπαμε, το βάθρο έχει μείνει απαράλλαχτο, με το Toyota Yaris Cross να είναι στη μεσαία θέση, το Suzuki Vitara να κατατάσσεται δεύτερο και το Toyota Yaris να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

Πίσω τους έχοντας κερδίσει μία θέση συναντάμε το Kia Picanto, ενώ πέμπτο είναι το Suzuki S-Cross, έχοντας κερδίσει δύο θέσεις.

Το δεύτερο μισό της λίστα ανοίγει η BMW X1 με πτώση δύο θέσεων, με το Suzuki Ignis να είναι πίσω της με άλμα από τη δέκατη θέση. Η Skoda Fabia παρέμεινε σταθερά όγδοη, με την Toyota Corolla Cross στην προτελευταία θέση ενώ ήταν έκτη μία εβδομάδα νωρίτερα. Το Mazda CX-30 να κλείνει τη δεκάδα, μία θέση πιο χαμηλά.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...