BMW M2 τρακάρει με Mustang! Ποιος φταίει; [video]

Τα δύο πανάκριβα sportscars συγκρούονται, χωρίς κάποιο προφανή λόγο, γεμίζοντας με απορία όποιον παρακολουθήσει το σχετικό video.

  • -
  • -

Το BMW M2 και το Ford Mustang είναι δύο από τα πιο ποθητά σπορ αυτοκίνητα στον κόσμο, για διαφορετικούς λόγους το κάθε ένα από αυτά. Οι επιδόσεις τους είναι ασύλληπτες, σε επίπεδο που «έπαιζαν» μέχρι πριν κάποια χρόνια μόνο supercars, ενώ σε επίπεδο οδηγικής αίσθησης αποσπούν άριστη βαθμολογία, ειδικά σε μια εποχή γεμάτη με ηλεκτρικά αυτοκίνητα που εστιάζουν μόνο στο μετακίνηση από το σημείο Α, στο σημείο Β. Τι γίνεται όμως αν στην εξίσωση προστεθεί ένας απρόσεκτος οδηγός; Στο video που ακολουθεί, βλέπουμε ότι κάτι πήγε… πολύ λάθος σε μια φαινομενικά «αθώα» στροφή ενός βουνού.

Απροσεξία ή ανικανότητα;

Ο οδηγός του BMW M2 βλέπουμε ότι δεν τρέχει και ακολουθεί τη ροή του δρόμου με ήπια ταχύτητα. Για πάρα πολλά ατυχήματα ευθύνεται η υπερβολική ταχύτητα, όμως αυτό δεν ήταν μια τέτοια περίπτωση. Για έναν ανεξήγητο λόγο, το BMW δεν μένει στη λωρίδα του αλλά ανοίγει ελαφρώς την τροχιά του, πλησιάζοντας και ξεπερνώντας για λίγο τη διπλή διαχωριστική. Στον αντίποδα, ο οδηγός του Ford Mustang ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα και βρισκόταν κανονικά στη λωρίδα του, όμως κοντά στο κέντρο του δρόμου και όχι στην εξωτερική μεριά.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε τη νέα BMW M2 

Το αποτέλεσμα ήταν μια… μεγαλοπρεπής σύγκρουση, με το εμπρός αριστερό μέρος του M2 να βρίσκει στην αριστερή πλευρά του Mustang! Ευτυχώς δεν υπήρξαν δυσάρεστες συνέπειες από το ατύχημα, πέρα από τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στα πανέμορφα αυτοκίνητα. Χωρίς να έχουμε περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή μας, αν μας ζητούσε κάποιος να βγάλουμε ένα πόρισμα, βλέποντας απλώς το video, τότε θα λέγαμε ότι η απροσεξία έγινε από τον οδηγό του μπλε M2. Όπως κι αν έχει, το ευτυχές γεγονός είναι ότι κανείς δεν χτύπησε. Ελπίζουμε την επόμενη φορά, τα όρια του δρόμου να είναι σαφέστερα για τον οδηγό!  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...