Έρχεται το νέο υβριδικό αγροτικό της Toyota

Η Toyota είναι η εταιρεία που έχει προωθήσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τα υβριδικά αυτοκίνητα, οπότε φαίνεται φυσιολογικό να κάνει αντίστοιχες επιλογές και στα pick-up μοντέλα της

  • -
  • -

Η Toyota ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το Tacoma τέταρτης γενιάς θα ενταχθεί στον υβριδικό στόλο της. Το μεσαίο pick-up με τις κορυφαίες πωλήσεις στην Αμερική θα αποκτήσει ολοκαίνουρια γενιά το 2024, με το υβριδικό σύστημα που  θα χρησιμοποιηθεί να είναι το i-FORCE MAX. Το συγκεκριμένο υβριδικό σύστημα χρησιμοποιείται και σε ακόμα ένα μεγάλο pick-up της Toyota στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, το Tundra, στο οποίο αποδίδει 437 ίππους.

Αν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, η απόδοση που θα δούμε στο Tacoma αναμένεται να είναι σημαντικά χαμηλότερη, καθώς πρόκειται για μικρότερο μοντέλο οπότε οι ανάγκες για ισχύ δεν είναι τόσο μεγάλες. Άλλωστε η τωρινή γενιά του Tacoma έχει δύο ατμοσφαιρικούς κινητήρες στα 2,7 λίτρα και 3,5 λίτρα, με τον δεύτερο που είναι και ο πιο ισχυρός να αποδίδει 280 ίππους.

toyota-tacoma-teaser-pick-up

Η προσθήκη του Tacoma στον υβριδικό στόλο δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η Toyota έχει ενσωματώσει υβριδικούς κινητήρες σε πολλά από τα οχήματά της. Επί του παρόντος, η Toyota έχει 13 υβριδικά οχήματα στο χαρτοφυλάκιό της στη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένου του Corolla Cross Hybrid του 2023. Αν και δεν είναι πολλά γνωστά για την τέταρτη γενιά του Tacoma, αναμένεται ότι η Toyota θα διατηρήσει το κορυφαίο off-road TRD Pro επίπεδο εξοπλισμού με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Δείτε ακόμα: Ξεκίνησε η παραγωγή του ηλεκτρικού Toyota των 25.000 €

Η ανακοίνωση του υβριδικού Tacoma από την Toyota θα προσελκύσει σίγουρα πελάτες που δίνουν προτεραιότητα στην αποδοτικότητα καυσίμου χωρίς συμβιβασμούς στην ισχύ και τη χρησιμότητα. Ο υβριδικός κινητήρας του Tacoma τέταρτης γενιάς θα προσελκύσει πιθανότατα ένα ευρύ φάσμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν περιβαλλοντική συνείδηση και εκείνων που θέλουν ένα αξιόπιστο, αποδοτικό και ισχυρό pick-up φορτηγό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...