Video σοκ: Πήγαιναν σε κηδεία και τους παρέσυρε φορτηγό – 19 νεκροί

Οι άνθρωποι συνόδευαν τη νεκροφόρα, όταν το φορτηγό έπεσε πάνω τους. Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τα ασθενοφόρα να συλλέγουν δεκάδες πτώματα.

  • -
  • -

19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες ακόμη τραυματίστηκαν, όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω στο πλήθος στην πόλη Ναντσάνγκ της επαρχίας Τζιανγκσί, στην Ανατολική Κίνα. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 8/1/2022 και σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, στο σημείο εκείνη τη στιγμή επικρατούσε πυκνή ομίχλη.

kina

Ο οδηγός λόγω των συνθηκών προφανώς δεν αντιλήφθηκε την πομπή και παρέσυρε τα οχήματα που προπορεύονταν, όπως και τους πεζούς που κινούνταν στην άκρη του δρόμου. Η αστυνομία ανέφερε πως η ορατότητα ήταν περιορισμένη και μπορούσε εύκολα να προκληθεί τροχαίο ατύχημα στην περιοχή.

 

Δείτε επίσης: Τρομακτικές εικόνες - Lamborghini έπιασε 300 km/h και τράκαρε [video]

Σχεδόν όσοι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν συμμετείχαν στην κηδεία, με βάση τις πληροφορίες. Ένας από τους μάρτυρες, που έχασε τη γυναίκα του στο δυστύχημα, ανέφερε ότι το φορτηγό, αφού έπεσε αρχικά στο τελευταίο τμήμα της πομπής, παρέσυρε ανθρώπους στο μέσο και έφτασε μέχρι το σημείο όπου ήταν η νεκροφόρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...