Τρομακτικές εικόνες - Lamborghini έπιασε 300 km/h και τράκαρε [video]

Το ιταλικό supercar έγινε θρύψαλα. Ως εκ θαύματος, οι δύο επιβάτες βγήκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια.

  • -
  • -

Όταν κινείσαι με 300 km/h στον δημόσιο δρόμο, το ρίσκο είναι τεράστιο. Με αυτή την ταχύτητα, οι πιθανότητες να τρακάρεις ή να προκαλέσεις πολύνεκρο δυστύχημα είναι υπερβολικά πολλές, ακόμη κι αν έχεις στα χέρια σου ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα.

huracan

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στον αυτοκινητόδρομο A16, στο ύψος της πόλης Αβελίνο, ο οδηγός μιας Lamborghini Huracan, θέλησε να διαπιστώσει τις δυνατότητες του supercar, θαρρείς και βρισκόταν σε πίστα. Παρότι το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο λόγω της βροχής, επιτάχυνε έως τα 300 km/h, με τον συνοδηγό να καταγράφει την πορεία με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου. Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο 46χρονος έχασε τον έλεγχο του πανίσχυρου οχήματος των 640 ίππων.

Η Huracan προσέκρουσε με σφοδρότητα στις μπαριέρες ξανά και ξανά, αφού περιστράφηκε ανεξέλεγκτα. Το αυτοκίνητο διαλύθηκε κυριολεκτικά, όμως, η καμπίνα παρέμεινε ανέπαφη, σώζοντας τους δύο επιβάτες. Οδηγός και συνοδηγός κατάφεραν να απεγκλωβιστούν μόνοι τους, λίγο πριν το αυτοκίνητο τυλιχθεί στις φλόγες.

Δείτε το βίντεο που τραβούσε ο συνοδηγός λίγο πριν το ατύχημα

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν αμέσως στο σημείο και απέκλεισαν τμήμα του αυτοκινητόδρομου. Ασθενοφόρα μετέφεραν τους δύο επιβάτες στο πλησιέστερο νοσοκομείο, με την πυροσβεστική να επιχειρεί να σβήσει ότι απέμεινε από τη Lamborghini αξίας 200.000 ευρώ.

Ζητούν δραστικά μέτρα για τους «τρελούς των δρόμων»

Ο περιφερειακός σύμβουλος, Francesco Emilio Borrelli, ζήτησε να ληφθούν άμεσα δραστικά μέτρα στους δρόμους ώστε να σταματήσουν επιτέλους το αιματοκύλισμα των «τρελών», όπως χαρακτήρισε τους οδηγούς που τρέχουν με τέτοιες ταχύτητες.

Διαβάστε επίσης: Τράκαρε και έκαψε νοικιασμένη Lamborghini Urus

huracan

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, η Lamborghini Huracan, πρώτα προσέκρουσε στο κεντρικό προστατευτικό κιγκλίδωμα και μετά στον τοίχο στα δεξιά του δρόμου. Αλλά οχήματα δεν ενεπλάκησαν στο ατύχημα. Όσο για την αιτία του τρομακτικού ατυχήματος, ήταν ο συνδυασμός ιλιγγιώδους ταχύτητας και ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Πηγή: avellinotoday.it

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...