Το χειρότερο παρκάρισμα που έχεις δει ποτέ! [video]

Αυτό που επιχείρησε να κάνει ο οδηγός του SUV δεν έχει καμία λογική. Όλες οι κινήσεις του είναι τόσο ακατανόητες που απορούμε πως έχει δίπλωμα.

  • -
  • -

Το παρκάρισμα για πολλούς οδηγούς είναι μια δύσκολη διαδικασία. Ειδικά οι άπειροι, αγχώνονται αφάνταστα και χρειάζονται τον χρόνο τους για να μπορέσουν να σταθμεύσουν. Για τον συγκεκριμένο κύριο ωστόσο, καταλήξαμε σε άλλο συμπέρασμα.

Αρχικά, μπορούμε να δικαιολογήσουμε το γεγονός ότι δεν είδε το μεταλλικό απαγορευτικό στη θέση στάθμευσης και προσέκρουσε πάνω του κατά την όπισθεν. Επίσης, δικαιολογούμε πως πάνω στην ταραχή του από τη σύγκρουση, δεν έβαλε το αυτόματο κιβώτιο στη θέση P (parking) και το SUV έφυγε προς τα εμπρός.

Διαβάστε εδώ τι είναι η μπλε γραμμή στους δρόμους

Πώς όμως είναι δυνατόν να μπαίνει πάλι μέσα στο όχημα, να κάνει μανούβρα και να επιχειρεί να σταθμεύσει αυτή τη φορά με τη «μούρη», ενώ όχι απλά είδε το σταθερό αντικείμενο που απαγορεύει το παρκάρισμα στην πρώτη απόπειρα, αλλά τράκαρε κιόλας; Το αποτέλεσμα ήταν να τρακάρει και πάλι, κάνοντας καλή ζημιά στον προφυλακτήρα.

Πιθανότατα ο κύριος έχει πιει κανένα ποτάκι αλκοόλ παραπάνω. Πώς αλλιώς να δικαιολογηθούν όλες αυτές οι κινήσεις που κάνει και το γεγονός ότι αποχωρεί ήρεμος.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...