Το παρκάρισμα της χρονιάς – Πάνω σε στρογγυλή νησίδα

Μπορεί να διανύουμε μόλις τον τρίτο μήνα του 2024 αλλά ο οδηγός του κόκκινου Toyota εκτός συγκλονιστικού απροόπτου… έκανε το παρκάρισμα της χρόνιας.

  • -
  • -

Όπως μετέδωσε ο Ant1 σήμερα το πρωί, το περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με το οδηγό του κόκκινου Toyota να παρκάρει πάνω στη νησίδα, στη συμβολή των οδών Βαλαωρίτου και Τανταλίδου, στο κέντρο της πόλης.

Το… επικό παρκάρισμα. έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για το πιο «τρελό» παρκάρισμα της χρονιάς, παρότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του έτους και μάλλον… έχουν πολλά ακόμα να δουν τα ματάκια μας τους επόμενους μήνες.

Κανείς δε γνωρίζει εάν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο εκεί από το βράδυ ή εάν ο οδηγός του αγανάκτησε σήμερα το πρωί στην προσπάθεια του να βρει θέση στάθμευσης στο κέντρο της συμπρωτεύουσας και απηύδησε αφήνοντας το τελικά πάνω… στην νησίδα.

Δείτε ακόμα: Αυτή είναι η χειρότερη συνήθεια των Ελλήνων οδηγών

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, όποια κι αν είναι η αιτία και πέρα από το όποιο χιούμορ μπορεί να «σηκώνει» η εν λόγω συμπεριφορά και κατάσταση, είναι πράγματι τραγικό εν έτει 2024 ο καθένας να κάνει του κεφαλιού του αδιαφορώντας για τους συνανθρώπους του αλλά και τους λοιπούς χρήστες του οδικού δικτύου.   

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...