Οδηγός Audi έκανε το πιο επικό παρκάρισμα [φωτό-video)

Ψάχνετε για τον πιο γρήγορο τρόπο να βρείτε parking κοντά στην είσοδο του super market; Ένας οδηγός Audi A4 φαίνεται να έχει βρει την απάντηση!

  • -
  • -

Πρόσφατα, ο εν λόγω οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητό του με έναν αρκετά... ανορθόδοξο τρόπο έξω από το κατάστημα Roche Brothers. Αντί να ψάξει για μια κανονική θέση parking, αποφάσισε να παρκάρει το Audi του ανάμεσα σε δύο άλλα οχήματα, σκαρφαλώνοντας, μάλιστα και πάνω στο καπό μίας BMW X5!

Ευτυχώς, ο οδηγός του Audi τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αποκλειστικά και μόνο για προληπτικούς λόγους. Από την άλλη, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τα εμπλεκόμενα οχήματα. Οι εικόνες που δημοσίευσε η αστυνομία του Wellesley δείχνουν σοβαρές ζημιές και στα τρία αυτοκίνητα, με τους αερόσακους του Audi να έχουν ανοίξει.

audi-a4-bmw-x5-chevrolet-equinox-parkarisma-parking

Πώς κατάφερε να βρεθεί σε αυτήν τη θέση το Audi;

Το πιο απίστευτο κομμάτι της ιστορίας; Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, δεν υπήρχε αρκετός χώρος για το Audi να πάρει φόρα πριν ανέβει στο καπό της BMW. Αυτό δημιουργεί την απορία αν πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια του οδηγού ή απλά μπέρδεψε τα πεντάλ; Φυσικά το δεύτερο σενάριο φαντάζει πιο πιθανό.

Δείτε ακόμαΗ χειρότερη συνήθεια των Ελλήνων οδηγών

Παράδειγμα προς αποφυγή ο οδηγός του συγκεκριμένου Audi A4

Ανεξάρτητα από τα αίτια, το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί ένα ξεκάθαρο παράδειγμα σχετικά με αυτά που πρέπει να αποφύγετε να κάνετε όταν ψάχνετε για parking. Άλλωστε, υπάρχουν και πιο συμβατικές λύσεις, όπως να περιμένετε λίγο παραπάνω ή να παρκάρετε λίγο πιο μακριά.

 

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε μπροστά σε ένα γεμάτο parking super market θυμηθείτε, η αναζήτηση της τέλειας θέσης δεν αξίζει τον κίνδυνο για εσάς, τους άλλους οδηγούς και τους πεζούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...