To επόμενο Hyundai N θα είναι ηλεκτρικό; [video]

Σπορ, με εντυπωσιακή εμφάνιση και εκπληκτικές επιδόσεις. Το ολοκαίνουριο μοντέλο της Hyundai N υπόσχεται μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

  • -
  • -

Με μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται η σιλουέτα του οχήματος κι ένα teaser video, η Hyundai ανακοίνωσε πως στις 15 Ιουλίου, θα αποκαλύψει ένα συναρπαστικό μοντέλο. Το αυτοκίνητο είναι καλυμμένο με σεντόνι, ωστόσο διακρίνονται ξεκάθαρα η αγωνιστικού τύπου πίσω πτέρυγα, το χαμηλωμένο αμάξωμα και το μεγάλο καπό.

Η φωτογραφία συνοδεύεται με το ερώτημα: «Ποιο Hyundai N θα περιμένατε να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο οδηγικής διασκέδασης;», υπονοώντας πως το αυτοκίνητο θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Στο ίδιο ποστ στο twitter, το τμήμα επιδόσεων της κορεατικής φίρμας δείχνει ένα ακόμη μοντέλο σε πίστα, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσης την Παρασκευή 15 Ιουλίου. Προφανώς πρόκειται για το Ioniq 5 N, την ταχύτερη έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού crossover της, με τους δύο ηλεκτροκινητήρες και την ισχύ των 585 PS.

hyundai n

Δείτε εδώ τη δοκιμή του Hyundai i20 N

Θυμίζουμε πως, αυτή την στιγμή, στην γκάμα της Hyundai υπάρχουν πέντε σπορ μοντέλα της σειράς Ν: τα i30 N, i30 Fastback N, Veloster N, i20 N και Kona N. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει από ένα Ν και N Line σε κάθε κατηγορία.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...