Διάσημη μάρκα αυτοκινήτων φτιάχνει ουρανοξύστη - Οι τιμές ξεκινούν απο 2,4 εκατ.

Kι όμως! Πρόκειται για τη νέα μόδα που κάνει θραύση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

  • -
  • -

Το Miami είναι γεμάτο από εντυπωσιακούς ουρανοξύστες και μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο premium εταιρείες έχουν αποκτήσει διαμερίσματα ή ολόκληρα κτίρια! Ανάμεσα σε αυτές είναι οι Aston Martin, Bentley και Porsche. Σήμερα, ακόμα ένας Κατασκευαστής υπεραυτοκινήτων ετοιμάζεται να κάνει την είσοδο του στον χώρο των κατασκευών στο Miami. Και αυτός, δεν είναι άλλος από την Pagani!

Ο Ιταλός Κατασκευαστής αποκάλυψε μία σειρά από εικόνες που αποκαλύπτουν τον ουρανοξύστη που θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Revuelta και Pagani Arte. Η Pagani Arte αποτελεί ένα νεοσύστατο τμήμα της μάρκας, το οποίο είναι αφιερωμένο στο lifestyle και στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Ο ουρανοξύστης Pagani Residences θα έχει 28 ορόφους και θα βρίσκεται στην περιοχή North Bay Village στο Miami Beach. Θα κατασκευαστούν 70 διαμερίσματα, με τα δωμάτια να κυμαίνονται από δύο έως τέσσερα, με το ύψος στο εσωτερικό κάθε διαμερίσματος να είναι μεγαλύτερο από τέσσερα μέτρα. Θα υπάρχει 24ώρη παρουσία θυρωρού και πεζόδρομο γύρω από το κτίριο.

Δείτε ακόμη: Pagani Utopia βυθίζεται στο Ντουμπάι! 

Φυσικά, θα έχει κλειστό υπόγειο γκαράζ για να παρκάρουν τις Pagani τους οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων, ενώ ακριβώς δίπλα θα υπάρχει μαρίνα για τα σκάφη τους. Βέβαια, αν ενθουσιαστήκατε και είστε έτοιμοι να αγοράσετε το επόμενο διαμέρισμα μας στο Miami, θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή. Ο ουρανοξύστης της Pagani θα ανοίξει τις πύλες του το 2027 και οι τιμές των διαμερισμάτων θα ξεκινούν από τα 2,4 εκ. δολάρια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...