Ferrari πέρασε με κόκκινο – Την ισοπέδωσε θηριώδες pick-up [video]

Τη Ferrari που παραβίασε ερυθρό σηματοδότη οδηγούσε πολιτικός. Ο ίδιος παραδέχθηκε την ενοχή του.

  • -
  • -

Όταν δεν έχεις τα μάτια σου στον δρόμο και παραβιάζεις το κόκκινο φανάρι, οι συνέπειες συνήθως είναι σοβαρές. Ειδικά σε χώρες όπως ο Καναδάς, όπου οι νόμοι ισχύουν για όλους, το λάθος πληρώνεται ακριβά.

Αυτό το αντιλήφθηκε πολύ καλά ο Kory Teneycke, πολιτικός και επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του πρωθυπουργού του Οντάριο, Doug Ford. Ο εν λόγω κύριος κινούνταν σε κεντρικό δρόμο της πόλης με την Ferrari 328 GTS την οποία είχε αγοράσει πρόσφατα.

Προσεγγίζοντας τη διασταύρωση δεν είδε πως το φανάρι είχε ανάψει κόκκινο και πέρασε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Το αποτέλεσμα ήταν να τρακάρει με ένα Chevrolet Silverado. Το αμερικανικό pick-up πέρασε σχεδόν από πάνω το ιταλικό supercar, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς σοβαρά.

ferrari

Δείτε εδώ SEAT και Ferrari να κάνουν κόντρα και να τρακάρουν

Η συλλεκτική Ferrari του 1998 υπέστη μεγάλες ζημιές και σίγουρα ο πολιτικός θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αντικαταστήσει φτερό, καπό, προφυλακτήρα, παρμπρίζ και μηχανικά μέρη. Προφανώς, η ασφάλειά του θα πληρώσει και τις ζημιές στο Silverado.

Ο κύριος Teneycke, αντιλαμβανόμενος το λάθος του αλλά και πόσο αυστηροί οι νόμοι στον Καναδά, παραδέχθηκε πως αυτός είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για το ατύχημα και δέχεται όλες τις ποινές που επιβάλλει ο αντίστοιχος ΚΟΚ της χώρας.

Δείτε εδώ πώς συνέβη το ατύχημα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...