SEAT και Ferrari κάνουν κόντρα και τρακάρουν – Δείτε το video

Τα δύο αυτοκίνητα κινούνται με πολύ υψηλή ταχύτητα στον δημόσιο δρόμο και το κακό δεν αργεί να συμβεί.

  • -
  • -

Μια πανίσχυρη Ferrari 812 Superfast κι ένα ταπεινό σε σχέση με το ιταλικό supercar, SEAT Leon Cupra, κοντράρονται σε αυτοκινητόδρομο του Ισραήλ, με το αποτέλεσμα να είναι το αναμενόμενο. Οι οδηγοί των δύο οχημάτων αδιαφορούν πλήρως για την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Η ταχύτητα που κινούνται είναι ιδιαίτερα υψηλή. Περνούν στη δεξιά λωρίδα και στη συνέχεια αποφασίζουν – με το Cupra να ακολουθεί κατά πόδας τη Superfast – να μπουν αριστερά προκειμένου να αποφύγουν το φορτηγό που προπορεύεται.

crash israel

Εκείνη τη στιγμή όμως, όπως φαίνεται από τα πλάνα χτυπούν μεταξύ τους, με τη σκόνη και μια λάμψη από στιγμιαία έκρηξη να «κρύβει» την ορατότητα από τους άλλους οδηγούς. Εκ πρώτης όψεως το ατύχημα φαίνεται σοβαρό. Το SEAT κείτεται μισοδιαλυμένο στη μέση του αυτοκινητόδρομου και συντρίμμια έχουν διασκορπιστεί παντού.

Πήρε τη θρυλική Ferrari Enzo για δοκιμή και την έκανε σμπαράλια

Ως εκ θαύματος όμως, οι άκρως επικίνδυνοι οδηγοί τη γλυτώνουν με ελαφρά τραύματα. Αυτός της Ferrari έχει ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο λίγο πιο κάτω και κινείται με τα πόδια στον δρόμο πιάνοντας το κεφάλι του. Η 812 Superfast έχει λιγότερες ζημιές από το SEAT, αλλά το κόστος προφανώς και είναι πολλαπλάσιο.

Όλο το σκηνικό έχει καταγραφεί από την κάμερα διερχόμενου οδηγού, κάτι που σημαίνει πως οι δύο αλαφρόμυαλοι δεν θα ξεμπλέξουν εύκολα από την ισραηλινή αστυνομία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...