Ferrari κόπηκε στη μέση – Νεκροί ο οδηγός και το 21χρονο μοντέλο [φωτό]

Ο οδηγός της Ferrari είχε αναπτύξει ταχύτητα περίπου 200 km/h όταν συνέβη το μοιραίο. Οι δύο επιβαίνοντες σκοτώθηκαν ακαριαία.

  • -
  • -

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη διαδρομή Τορίνο-Αόστα. Ο οδηγός της Ferrari, λέγεται πως είχε αναπτύξει ταχύτητα περίπου 200 km/h, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του ιταλικού supercar και αυτό καρφώθηκε στις προστατευτικές μπαριέρες.

ferrari

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η GTC4 Lusso κόπηκε κυριολεκτικά στα δύο. Αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες, με τους δύο επιβαίνοντες να σκοτώνονται. Τη Ferrari οδηγούσε ο Hysni Qestaj, γνωστός και ως Dj Style Q, ενώ στο κάθισμα του συνοδηγού ήταν η Anna Kraevskaya.

ferrari crash

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν όσο το δυνατόν ταχύτερα στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά τόσο ο 40χρονος, όσο και το 21χρονο μοντέλο, είχαν απανθρακωθεί. Σύμφωνα με τη βρετανική «The Sun», το μόνο που αναγνωρίζονταν πάνω τους ήταν δύο χρυσά ρολόγια.

ferrari

Αμφότεροι, αναρτούσαν συνεχώς φωτογραφίες και video στα social media, επιδεικνύοντας την πολυτελή ζωή. Ο Hysni Qestaj κατοικούσε στο Villeneuve της Ελβετίας και από τον πρώτο του γάμο είχε δύο παιδιά, ηλικίας 11 και 14 ετών, τα οποία ζουν με τη μητέρα τους στο Κόσοβο.

Τόπος κατοικίας της νεαρής καλλονής ήταν επίσης η Ελβετία, με την ίδια να έχει καταγωγή από την Ουκρανία.

ferrari

Το προηγούμενο βράδυ, ο Dj Style Q έπαιζε μουσική σε ελβετικό κλαμπ, με την 21χρονη να τον συνοδεύει. Την επόμενη μέρα αναχώρησαν με την πανίσχυρη Ferrari των 690 ίππων για Ιταλία, αλλά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...