Ferrari τρακάρει με Nissan Navara και Subaru Impreza – Δείτε το video

Όταν τρέχεις με τέτοια ταχύτητα, τα πάντα μπορούν να πάνε στραβά. Ο οδηγός αυτής της Ferrari θα πληρώσει ακριβά το λάθος του.

  • -
  • -

H υπερβολική ταχύτητα είναι μια από τις βασικές αιτίες πρόκλησης ατυχήματος. Ακόμη και αν έχεις στην κατοχή σου ένα supercar τόσο υψηλής αξίας, όπως η Ferrari 360 Challenge Stradale, πρέπει να τηρείς τα όρια και να είσαι απόλυτα προσεκτικός. Ειδάλλως, ατυχήματα σαν αυτό που σημειώθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, δεν θα εκλείψουν ποτέ.

Ο οδηγός της σπάνιας Ferrari θεώρησε πως μπορεί να πατήσει τέρμα το γκάζι στον δημόσιο δρόμο. Δεν υπολόγισε όμως τη δύναμη του αυτοκινήτου και έτσι κατέληξε πάνω σε ένα Nissan Navara, το οποίο με τη σειρά του σηκώθηκε στον αέρα και προσέκρουσε σε ένα Subaru Impreza στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

crash

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα τρία αυτοκίνητα σχεδόν διαλύθηκαν. Ο δρόμος γέμισε συντρίμμια, με τους οδηγούς, ευτυχώς, να βγαίνουν από τις καμπίνες χωρίς να έχουν υποστεί τίποτα σοβαρό.

Η Ferrari κοστίζει 600.000 δολάρια

Ένας από τους μάρτυρες ανέφερε πως άκουσε τον ήχο της Ferrari την ώρα που επιτάχυνε και δευτερόλεπτα μετά έναν τρομακτικό κρότο. Όσο για τον οδηγό του Nissan υποστήριξε ότι αυτός απεγκλώβισε τον άνθρωπο από το Impreza και πως είναι όλοι πολύ τυχεροί που βγήκαν σώοι από τις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες.

Δείτε επίσης: Ferrari τρακάρει με Dacia - H αστυνομία τρολάρει και βγάζει τον νικητή

Η 360 Challenge Stradale παρήχθη σε μόλις 1.288 μονάδες και θεωρείται συλλεκτική. Αυτήν τη στιγμή, η τιμή της στην Αυστραλία κυμαίνεται από 500.000 έως 600.000 δολάρια. Τροφοδοτείται από τον V8 3.6 lt. κινητήρα απόδοσης 425 ίππων και 373 Nm ροπής, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 4,1 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 300 km/h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...