Νέα, άκρως πρακτική Mercedes T-Class με κινητήρες 1.3 και 1.5 lt.

Άφθονοι χώροι για μια οικογένεια και για όσους αναζητούν ένα όχημα που μπορεί να μεταφέρει τον εξοπλισμό αναψυχής.

  • -
  • -

Χαρακτηρίζεται ως ένα πολυτελές μικρό Van το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν την περιπέτεια. Η νέα T-Class είναι πιο premium από το Citan, διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό, πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης, συρόμενες πόρτες για την εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση και αποδοτικά μηχανικά σύνολα. Για όποιον το επιθυμεί, η Mercedes θα προσφέρει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση EQT.

Άμεσα αναγνωρίσιμη ως μέλος της οικογένειας της Mercedes-Benz, η T-Class έχει ισορροπημένες αναλογίες, με το μήκος στην πενταθέσια έκδοση που βλέπετε στις φωτογραφίες να αγγίζει τα 4.498 mm, το πλάτος τα 1.859 mm, το ύψος τα 1.811 mm και το μεταξόνιο τα 2.716 mm. Τις ίδιες διαστάσεις αλλά με ελαφρώς μεγαλύτερο μεταξόνιο θα έχει και η μεγαλύτερη, 7θέσια έκδοση με τις τρεις σειρές καθισμάτων.

t class

Οι συρόμενες πόρτες παρέχουν άνοιγμα πλάτους 614 mm και ύψους 1.059 mm. To αναδιπλούμενο πάτωμα στο πορτμπαγκάζ επιτρέπει στο εσωτερικό του οχήματος να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού, απογειώνοντας τις μεταφορικές ικανότητες.

Στάνταρ η ψηφιακή οθόνη

Η Mercedes έχει προικίσει το Van με κάθε λογής τεχνολογία και σύστημα. Ο πίνακας οργάνων είναι αναλογικός, σε αντίθεση με την κεντρική οθόνη η οποία προσφέρεται στάνταρ ως ψηφιακή – η διάμετρος αλλάζει ανάλογα την έκδοση. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και το σύστημα πολυμέσων MBUX, καθώς και οι ψηφιακές υπηρεσίες Mercedes me.

Οι επιφάνειες καλύπτονται από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως μαύρο τεχνητό δέρμα ARTICO με λευκές ραφές και διακοσμητικά NEOTEX. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός δεν θα μπορούσε να λείπει, ούτε και ο αυτόματος κλιματισμός.

t class

Δείτε εδώ την ηλεκτρική Mercedes που έκανε 1.000 km με μια φόρτιση

Τα πρακτικά πτυσσόμενα τραπέζια στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων παρέχονται ως έξτρα, φιλοξενώντας smartphone, tablet ή παιδικά παιχνίδια. Τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού είναι δεκάδες και χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, καλύπτοντας κάθε απαίτηση και βαλάντιο.

Πόσο κοστίζει η νέα T-Class

Για την κίνηση του γερμανικού Van φροντίζουν τετρακύλινδροι κινητήρες βενζίνης και diesel με την ονομασία T 160 και Τ 180 και T 160 d και T 180 d, αντίστοιχα. Το μοτέρ βενζίνης είναι 1.3 lt και αποδίδει 102 PS και 200 Nm ροπή στην T 160, και 131 PS και 240 Nm στην Τ 180. Στους diesel ο 1.500άρης κινητήρας έχει ισχύ 95 PS/230 Nm στην έκδοση T 160 d και 116 PS/260 Nm στην T 180 d.

t class

Τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με λειτουργία ECO start/stop, ενώ όσον αφορά στα κιβώτια ταχυτήτων, εκτός από τη βασική βενζινοκίνητη έκδοση που φέρει μόνο μηχανικό 6άρι, οι υπόλοιποι κι κινητήρες ενσωματώνουν και το αυτόματο DCT7.

Η εμπορική πορεία του μοντέλου ξεκινά από τη Γερμανία, με την τιμή εκκίνησης της T160 να ορίζεται στα 30.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...