Hyundai: Νέος τιμοκατάλογος για την ελληνική αγορά

Τα περισσότερα μοντέλα της κορεάτικης μάρκας έρχονται σε νέες τιμές.

  • -
  • -

Μια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες αυτοκινήτου στην ελληνική αγορά είναι η Hyundai. Η φίρμα από τη Νότια Κορέα γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία χάρη στην πληρότητα των μοντέλων της και φυσικά, τα ανταγωνιστικά επίπεδα εξοπλισμού που προσφέρει σε λογικές για την εποχή τιμές. Πλέον προσφέρονται σε νέες τιμές, ενώ για αρκετά μοντέλα προβλέπεται και έκπτωση από την επίσημη εισαγωγική εταιρεία.

Hyundai i10

Το φθηνότερο Hyundai είναι το i10 και οι τιμές του ξεκινούν από τις 12.590 €. Να πούμε ότι για το συγκεκριμένο μοντέλο, προβλέπονται εκπτώσεις των 800 €.

Hyundai i20

Η πρόταση της Hyundai στη supermini κατηγορία ακούει στο όνομα i20. Οι τιμές ξεκινούν από τις 14.290 €, ενώ ισχύει έκπτωση 1.000 €!

Hyundai Bayon

Στην κλάση των αστικών crossover, η Hyundai παίζει με το Bayon. Η αρχική τιμή του βρίσκεται στις 16.290 €, με την έκπτωση να είναι στα 500 €.

Hyundai i30

Ανάμεσα στα πληρέστερα μικρά οικογενειακά της αγοράς συναντάμε το Hyundai i30. Η αρχική τιμή του βρίσκεται στις 17.390 € και η έκπτωση της ελληνικής αντιπροσωπείας είναι 600 €. Να πούμε ότι πλέον δεν προσφέρεται σε έκδοση diesel.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Hyundai Kona Hybrid

Hyundai Kona

Το Hyundai Kona πρόσφατα ανανεώθηκε και στέκεται με αξιώσεις στην κατηγορία των B-SUV. Η αρχική του τιμή ορίζεται στις 18.790 € και η έκπτωση αγγίζει έως τα 500 €. Στην έκδοση με τους 198 ίππους, έχουμε και μια μικρή μείωση στην αρχική τιμή, ωστόσο με αυτόν τον κινητήρα δεν υπάρχει η έκπτωση των 500 €.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Hyundai Tucson Hybrid

Hyundai Tucson

Αναμφίβολα ένα από τα πιο ξεχωριστά οικογενειακά SUV της αγοράς, είναι το Hyundai Tucson. Η αρχική του τιμή βρίσκεται στις 26.790 €, ενώ τετρακίνητο, με αυτόματο κιβώτιο και 180 ίππους, στοιχίζει 32.590 €. Για αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει έκπτωση από την αντιπροσωπεία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...