Οι τρεις κυριότεροι αντίπαλοι του Tesla Model 3 στα 50.000 ευρώ

Το Tesla Model 3 έχει μετατραπεί στο απόλυτο best seller της ευρωπαϊκής αγοράς, αμφισβητώντας την πρωτοκαθεδρία ακόμη και των παραδοσιακών δυνάμεων της Γηραιάς Ηπείρου

  • -
  • -

Το πανίσχυρο ηλεκτρικό σύνολο, οι κορυφαίες επιδόσεις, η αυτονομία και η high-tech οθόνη 15 ιντσών με την πληθώρα εφαρμογών, είναι τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά στο αμερικανικό BEV μοντέλο.

Στην έκδοση Long Range AWD, το Model 3 κοστίζει 54.990 ευρώ, διαθέτοντας έναν άκρως ικανοποιητικό εξοπλισμό. Η αυτονομία του αγγίζει τα 580 χιλιόμετρα σύμφωνα με την Tesla, τα 0-100 επιτυγχάνονται στον εντυπωσιακό χρόνο των 4,7 sec και η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 233 km/h.

Ποια όμως είναι τα αυτοκίνητα που τοποθετούνται απέναντί του; Παρακάτω παραθέτουμε τρία ενδιαφέροντα αμιγώς ηλεκτροκίνητα τετράτροχα, τα οποία προσφέρονται στα ίδια περίπου χρήματα και διακρίνονται για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Δείτε αναλυτικά τις προδιαγραφές και τις τιμές κάθε μοντέλου στη «Σύγκριση Αυτοκινήτων» του GOCAR  

 

Skoda Enyaq iV

enyaq

Ένα στιβαρό SUV, το καλύτερο και πιο προηγμένο τεχνολογικά αυτοκίνητο της Skoda, με εκπληκτικούς χώρους, εξαιρετική ποιότητα και μπαταρία χωρητικότητας 82,00 kWh στην ανώτερη έκδοση Enyaq iV 80 που εξασφαλίζει αυτονομία 510 χιλιομέτρων με μια πλήρη φόρτιση.

Δείτε εδώ την δοκιμή

 

Audi Q4 e-tron

q4 e tron

Έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή χάρη στο μοντέρνο design του, την εξαιρετική ευελιξία, τον πληθωρικό χώρο αποσκευών και τον εσωτερικό διάκοσμο με τη μίνιμαλ αισθητική. Η έκδοση Q4 40 e-tron της Audi παίρνει ενέργεια από μία μπαταρία 82 kWh, η οποία υπόσχεται αυτονομία από 475 έως και 520 χλμ.

Δείτε εδώ την δοκιμή

 

BMW i4

bmw i4

Έφτασε πρόσφατα στη χώρα μας και αποτελεί ουσιαστικά την ηλεκτρική εκδοχή της BMW 4 Series GranCoupe. Η έκδοση eDrive40 των 340 PS με την μπαταρία 81 kWh ωφέλιμης χωρητικότητας, υπόσχεται αυτονομία 585 χλμ. και συγχρόνως υψηλές επιδόσεις.

Δείτε εδώ την παρουσίαση

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...