Lockdown: Πού μπορώ να βρω αξεσουάρ αυτοκινήτου

Τι ισχύει με τα καταστήματα που διαθέτουν προϊόντα για την περιποίηση και τη συντήρηση των οχημάτων

  • -
  • -

Έστω και με καθυστέρηση, υπεγράφη από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η απόφαση που απαγορεύει στα σούπερ μάρκετ να πωλούν βιομηχανικά προϊόντα που δεν είναι είδη πρώτης ανάγκης. Και αυτό διότι εν μέσω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό είχαν δημιουργηθεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Πάντως δεν έχει διευκρινιστεί αν ανάμεσα σε αυτά τα προϊόντα είναι και τα αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Πάντως τα εξειδικευμένα καταστήματα που διαθέτουν εξαρτήματα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών παραμένουν ανοικτά, καθώς ο ΚΑΔ 4532 (Λιανικό εμπόριο μερών και εξαρτημάτων μηχανοκίνητων οχημάτων σε εξειδικευμένα καταστήματα) δεν περιλαμβάνεται σε αυτούς για τους οποίους έχει γίνει αναστολή λειτουργίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ;

Μην ξεχνάμε ότι ορισμένα αξεσουάρ και ανταλλακτικά – όπως υαλοκαθαριστήρες, αλυσίδες, μπαταρίες κλπ – είναι απαραίτητα για τη σωστή και ασφαλή κίνηση του οχήματος.

Πριν επισκεφθείτε ένα κατάστημα με αξεσουάρ αυτοκινήτου, καλό είναι να τηλεφωνήσετε πρώτα, διότι ορισμένα λειτουργούν με μειωμένο ωράριο, ενώ άλλα μπορεί να είναι κλειστά.

Για τη μετάβαση απαιτείται sms στο 13033 με επιλογή 2 ή συμπλήρωση της βεβαίωσης μετακίνησης με επιλογή το Β2.

Βέβαια υπάρχει και η επιλογή του e-shop, με παράδοση των προϊόντων στο σπίτι ή το γραφείο.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...