Το hypercar με άδεια κυκλοφορίας σε κάθε δρόμο του Λονδίνου

Η αγγλική πρωτεύουσα βαδίζει σε μια νέα εποχή και το Battista Pininfarina θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της

  • -
  • -

Την πρεμιέρα του επί αγγλικού εδάφους, πραγματοποίησε το αμιγώς ηλεκτρικό hypercar της Automobil Pininfarina, Battista, στο πλαίσιο της εκδήλωσης GoodWood Members Meeting, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το κοινό του Λονδίνου θα συστηθεί με το «αγρίμι» των 1.900 ίππων, λίγο πριν τα «εγκαίνια» της ζώνης ελάχιστων εκπομπών ρύπων (ULEZ) της αγγλικής πρωτεύουσας, πρόσβαση στην οποία θα έχουν αποκλειστικά τα αυτοκίνητα που συμμορφώνονται στις αυστηρότερες προδιαγραφές για πολιτισμένη οικολογική συμπεριφορά.


Οι πρώτες παραδόσεις του εντυπωσιακού hypercar (στους πρώτους από τους συνολικά 150 νέους κατόχους) θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2020, ενώ λίγους μήνες αργότερα (2021) η ζώνη ULEZ θα επεκταθεί και στην ευρύτερη περιοχή της αγγλικής πρωτεύουσας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ BATTISTA PANINFARINA ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

«Καθώς το Λονδίνο εισέρχεται στον κατάλογο των πόλεων που βαδίζουν προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον, ελπίζουμε πως το Battista θα κάνει μια ολόκληρη γενιά να υπολογίζει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Όχι μόνο λόγω των των μηδενικών εκπομπών ρύπων, αλλά και για τις επιδόσεις και την ομορφιά που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση», υπογράμμισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας, Michael Perschke.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...