Το όνειρο του Λονδίνου: Η γειτονιά με τα κορυφαία supercars [video]

Σε μία από τις διασημότερες πρωτεύουσες του κόσμου, τα supercars δεν είναι απλά συχνό φαινόμενο, αλλά καθημερινό.

  • -
  • -

Στην Ελλάδα, αν και ξέρουμε πως υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, σίγουρα δεν είναι ένα μέρος όπου η συνάντηση με τέτοια μοντέλα μπορεί να θεωρηθεί πολύ συχνό φαινόμενο. Τουλάχιστον όχι τόσο, όσο σε μέρη όπως το Λονδίνο. Η Βρετανική πρωτεύουσα είναι μία από τις πόλεις στις οποίες δημιουργήθηκε ο όρος car spotting πριν από μία δεκαετία. Στους δρόμους του κεντρικού Λονδίνου η συνάντηση με μία τετράτροχη κατασκευή πολλών χιλιάδων ή ακόμη και εκατομμυρίων, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Και το πρόσφατο video που θα δείτε παρακάτω επιβεβαιώνει πως τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, στο video των 22 λεπτών βλέπουμε πλάνα που μαζεύτηκαν μέσα σε μερικές μόλις ώρες την περασμένη Κυριακή, 12 Νοεμβρίου. Ο φακός έπιασε αμέτρητα σπορ και πολυτελή μοντέλα να τριγυρνούν στους δρόμους του κεντρικού Λονδίνου, με συχνότητα που θυμίζει οικογενειακά mainstream αυτοκίνητα σε οποιαδήποτε άλλη πόλη του κόσμου.

Δείτε ακόμη: Νέο video: Οδηγούμε την Porsche 718 Cayman GT4 RS

Αμέτρητες Lamborghini κάθε λογής, Ferrari, Bentley, Rolls-Royce, Porsche, McLaren και πολλά ακόμη, κυκλοφορούν καθημερινά στους βρετανικούς δρόμους χαρίζοντας σε πεζούς και τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου ένα εντυπωσιακό θέαμα. Ανάμεσα στα μοντέλα που εμφανίζονται στο video βλέπουμε ακόμη και ολοκαίνουργια supercars που μόλις έχουν κυκλοφορήσει όπως η Porsche 992 GT3 RS ή ειδικές εκδόσεις όπως η Lamborghini Huracan STO.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε την Lamborghini Huracan STO στις Σέρρες

Εσύ ποιο από τα αυτοκίνητα του παρακάτω video θα διάλεγες για τις δικές σου βόλτες εντός, αλλά κυρίως, εκτός πόλης;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...