Nissan GT-R50: ‘Μάγεψε’ στο πολύβουο Autodrome του Ντουμπάι (vid)

Η μήκους 5,39 km πίστα των ΗΑΕ αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας της ειδικής έκδοσης του ιαπωνικού supercar

  • -
  • -

Το ντεμπούτο του στη Μέση Ανατολή πραγματοποίησε το Nissan GT-R50, μέσω της παρουσίας του στο πολύβουο κέντρο των μηχανοκίνητων σπορ του Ντουμπάι, Autodrome.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αποτελούν τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας της ειδικής έκδοσης της Italdesign, με την παρθενική εμφάνιση του GT-R50 να λαμβάνει χώρα στο Goodwood Festival of Speed στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επιπροσθέτως, την ευκαιρία να συστηθούν μαζί του είχαν όσοι βρέθηκαν στο Spa-Francorchamps του Βελγίου, στο Monterey Motorsports Reunion των ΗΠΑ καθώς και στο Nissan Crossing της Ιαπωνίας.

Βασισμένο στο μοντέλο παραγωγής του Nissan GT-R NISMO του 2019, το σκληροπυρηνικό αυτοκίνητο μνημονεύει τις επετείους των 50 ετών τόσο για το  GT-R, όσο και για την  Italdesign, και ως εκ τούτου δεν θα παραχθούν περισσότερα από 50 αυτοκίνητα για όλο τον κόσμο. Αν και το  πρωτότυπο όχημα διαθέτει ένα ξεχωριστό χρυσό εσωτερικό στοιχείο που εκτείνεται σε όλο σχεδόν το πλάτος του,  οι τυχεροί αγοραστές του σπάνιου μοντέλου θα μπορούν να καθορίζουν τους προτιμώμενους συνδυασμούς χρωμάτων για την έκδοση της παραγωγής, αλλά και να επιλέξουν εσωτερικά χρώματα και αντίστοιχα πακέτα διαμόρφωσης.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ NISSAN GT-R50 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

Το σκληροπυρηνικό αυτοκίνητο, είτε στην πίστα, είτε στον δρόμο, αποτελούσε ανέκαθεν ισχυρό σύμβολο της ιαπωνικής μάρκας, αποκτώντας μεγάλο όγκο «οπαδών» ανά τον κόσμο. Ιδιαίτερη θέση κατέχει, παράλληλα, και στην καρδιά των αγοραστών στη Μέση Ανατολή, όπου η δημοτικότητά του αυξάνεται συνεχώς. Όπως, μάλιστα, επισημαίνουν άνθρωποι της φίρμας, μεταξύ των οικονομικών ετών  2016 και 2018, το μερίδιο της Nissan στη Μέση Ανατολή στην κατηγορία των premium σπορ μοντέλων αναμένεται να υπερδιπλασιαστεί, καθιστώντας τον Περσικό Κόλπο μια από τις μεγαλύτερες αγορές για το GT-R , στον κόσμο.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...