6 προϊόντα που... φροντίζουν το αυτοκίνητό σας

Δείξτε στο αυτοκίνητο την... τρυφερότητα που του αξίζει

  • -
  • -

Το αυτοκίνητο αναζητά την προσοχή σας, δείξτε του… τρυφερότητα με επώνυμα προϊόντα περιποίησης.

 

Scratch Remover

Τέλος στις μικρο-γρατζουνιές

To 3M Scratch Remover υπόσχεται την αφαίρεση με ασφάλεια και σιγουριά των μικρο-γρατζουνιών, που έχουν συμβεί πάνω στο αμάξωμα. Είναι χοντρή αλοιφή και η χρήση γίνεται με το χέρι, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Μπορεί να εφαρμοστεί με τη βοήθεια ενός ηλεκτρικού τριβείου για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αφήνοντας την επιφάνεια καθαρή και λαμπερή. Σημαντικό είναι η γρατζουνιά να μην είναι πολύ βαθιά, μιας και το προϊόν δεν μπορεί να επαναφέρει το «χαμένο» χρώμα. Δεν επηρεάζει τα βερνίκια και τα χρώματα, ενώ δεν περιέχει κερί ή σιλικόνη. Το μέσο κόστος τιμής του προϊόντος είναι 15 ευρώ.

 

Wurth απολυμαντικό σπρέι Air Condition

Απολυμαίνει, καθαρίζει και προστατεύει

Το air condition είναι ο πιο σημαντικός φίλος τόσο μέσα στο σπίτι όσο και μέσα στο αυτοκίνητο, ειδικά το καλοκαίρι. Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι η τακτική συντήρηση του κλιματιστικού, μιας και θα πρέπει να αναπνέουμε καθαρό αέρα. Με το απολυμαντικό σπρέι της Wurth, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα από οποιονδήποτε, διαθέτει μεγάλο λάστιχο και ειδικό ακροφύσιο. Καταπολεμά τους μύκητες, τα βακτήρια και τους ιούς με ασφάλεια και παράλληλα, εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές. Το κόστος για το σπρέι είναι περίπου στα 20 ευρώ.

 

Auto Glym γαλάκτωμα προστασίας πλαστικών/ταμπλό

Για καθαρισμό και συντήρηση των πλαστικών μερών

Το γαλάκτωμα της Auto Glym καταπολεμάει την ξηρότητα των πλαστικών μερών του αυτοκινήτου όπως είναι το ταμπλό. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των πλαστικών, PVC, Vinyl και ελαστικών μερών. Ακόμα, προστατεύει εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες από υγρασία, σκόνη και ξηρότητα. Για τα καλύτερα αποτελέσματα σε πολύ λερωμένες επιφάνειες πρέπει πρώτα να καθαριστεί καλά το σημείο και μετά να εφαρμοστεί το ειδικό γαλάκτωμα. Να μην χρησιμοποιείται σε καθίσματα, τιμόνια, πεντάλ και χειρόφρενα. Το περιεχόμενο είναι 500 ml και το κόστος είναι περίπου 12,5 ευρώ.

 

ArmorAll Περιποίηση δέρματος

Φροντίδα και προστασία δερμάτων

Το δερμάτινο σαλόνι είναι ένα έξτρα, που δίνει πόντους στην πολυτέλεια στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ωστόσο, χρειάζεται να το φροντίζεις πολύ πιο συχνά σε σχέση με ένα υφασμάτινο σαλόνι. Η ειδική λοσιόν καθαρισμού της ArmorAll μαλακώνει και προστατεύει τις δερμάτινες επιφάνειες, ενώ στα συστατικά της περιλαμβάνεται και λανολίνη. Αρχικά, απλώνετε τη λοσιόν στην επιφάνεια που θέλετε να φροντίσετε με τη βοήθεια ενός μαλακού πανιού, έπειτα αφήνετε για λίγο να δράσει το γαλάκτωμα σε βάθος και μετά απομακρύνετε την κρέμα με ένα καθαρό πανί. Το κόστος απόκτησης του εν λόγω προϊόντος διαφέρει, ενώ μια μέση τιμή είναι τα 10 ευρώ.

 

Liqui Moly αφρός καθαρισμού A/C

Φρέσκο και καθαρό αέρα στην καμπίνα

Ο ειδικός αφρός καθαρισμού για Air Condition και συστήματα κλιματισμού βοηθάει στην καταπολέμηση των βακτηριδίων, των μυκήτων και ανεπιθύμητων οσμών. Δημιουργεί μετά τον καθαρισμό ένα προστατευτικό φιλμ στην εβαπορέτα, το οποίο υπόσχεται φρέσκο και καθαρό αέρα καθώς και την ιδανική ψυκτική ικανότητα. Δρα για μακρύ χρονικό διάστημα, είναι άοσμο και δεν προκαλεί αλλεργίες. Το ειδικά σχεδιασμένο εύκαμπτο ρύγχος, καθιστά δυνατό τον ψεκασμό όλης της επιφάνειας της εβαπορέτας (εξατμιστή) χωρίς να χρειάζεται να λυθούν τα πλαστικά. Το κόστος για το φιαλίδιο των 250 ml είναι περίπου 12 ευρώ.

 

Magic Stick υγρό ξεθαμπώματος φαναριών

Για καλύτερη ορατότητα

Ένα ελληνικό προϊόν που υπόσχεται να «καθαρίσει» το θάμπωμα των φαναριών, που σχηματίζεται συνήθως μετά από χρόνια. Παράλληλα, το υγρό προστατεύει τα κρύσταλλα και εμποδίζει την άμεση επανεμφάνιση του θαμπώματος. Στη συσκευασία περιέρχεται η κρέμα σε φιαλίδιο των 110 ml, ένα πανάκι με μικροίνες, καθώς και τρία ειδικά γυαλόχαρτα. Το κόστος του σετ είναι 10 ευρώ, ενώ η εφαρμογή του είναι εύκολη μιας και πάνω στο μπουκαλάκι γράφει αναλυτικά της οδηγίες για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...