ΔΕΗ Blue: Η ηλεκτροκίνηση έγινε απλή και εύκολη - Το νέο όνομα

Πολλές και μεγάλες βελτιώσεις έχει η νέα εφαρμογή της ΔΕΗ Blue, ενώ η έλευσή της συνοδεύεται και από αλλαγή ονόματος. Δείτε όλες τις αλλαγές.

  • -
  • -

Πολύ μεγάλη είναι η βελτίωση στην εμπειρία χρήσης της εφαρμογής της ΔΕΗ Blue για κινητά, η οποία συνοδεύεται από αλλαγή στο όνομά της, καθώς γίνεται διεθνής.

Οι σημαντικότερες αλλαγές είναι η αύξηση της επιφάνειας χρήσης η οποία βελτιώνει δραματικά την πλοήγηση στον χάρτη, η απεικόνιση του χρόνου που απαιτείται για να φτάσουμε στον φορτιστή που μας ενδιαφέρει, καθώς και η ευκολότερη κατηγοριοποίηση των φορτιστών με βάση την ισχύ τους.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/237557e890d8c8b457dcf860b1ad1cca.jpg

Η εφαρμογή της ΔΕΗ Blue αναλαμβάνει όλο το ταξίδι

Στην κορυφή είναι η προσθήκη route planner, κίνηση η οποία απλοποιεί στον μέγιστο βαθμό τη χρήση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ειδικά στα ταξίδια. Εισάγουμε την αφετηρία και τον προορισμό, το μοντέλο του αυτοκινήτου που οδηγούμε, το ποσοστό με το οποίο θα ξεκινήσουμε και το ποσοστό με το οποίο θέλουμε να φτάσουμε. Με αυτά τα δεδομένα η εφαρμογή υπολογίζει πότε και πού πρέπει να γίνει στάση για φόρτιση, καθώς και πόσο πρέπει να διαρκέσει.

Δείτε ακόμα: ΔΕΗ blue: 2.000 σταθμοί φόρτισης στην Ελλάδα - Δες πού είναι

Κοινή εφαρμογή για ΔΕΗ Blue σε Ελλάδα και Ρουμανία

Σηματοδοτώντας τη νέα εποχή της Ηλεκτροκίνησης του Ομίλου ΔΕΗ, η ΔΕΗ blue ανανεώνει και αναβαθμίζει την εφαρμογή της, κάνοντας την εμπειρία της φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων ακόμα πιο εύκολη και ευχάριστη για τους οδηγούς. Η εφαρμογή ηλεκτροκίνησης, διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android, αλλάζει και μετονομάζεται σε PPC blue, καθώς πλέον είναι κοινή για τους οδηγούς σε Ελλάδα και Ρουμανία.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/b6c488a49ae524d2bac5ae1763f7f5ef.jpg

Τι νέο φέρνει η εφαρμογή PPC blue

Η ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue προσφέρει μία συνολικά αναβαθμισμένη εμπειρία φόρτισης στους χρήστες της, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Η επανασχεδιασμένη κεντρική οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται ευχάριστα και ξεκούραστα στην εφαρμογή, ενώ η προσθήκη δημοφιλών φίλτρων αναζήτησης, η βελτιωμένη προβολή σημείων φόρτισης και η ένδειξη της προβλεπόμενης ώρας άφιξης διευκολύνει σημαντικά την διαδικασία αναζήτησης και εντοπισμού του πλησιέστερου φορτιστή, προσφέροντας και την δυνατότητα πλοήγησης μέσω των χαρτών  του κινητού.

Ακόμα, με την ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue, οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων θα μπορούν πλέον να ελέγχουν με μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια τις φορτίσεις τους, αξιοποιώντας την προβολή χρήσιμων πληροφοριών σχετικά με την φόρτιση του οχήματος τους, πριν ή μετά την φόρτιση, καθώς και την  ένδειξη της τρέχουσας ταχύτητας φόρτισης σε kWh.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/f8eb517b376a4564b28980af31373b1f.jpg

Επιπλέον, η ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue διαθέτει πλέον την νέα επιλογή PPC blueDeals, όπου όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε μια σειρά προνομίων, όπως προωθητικές ενέργειες, προγράμματα επιβράβευσης (Recharge/Reward), καθώς και δωρεάν χρηστικές υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης.

Οι οδηγοί μπορούν εύκολα και ξεκούραστα να προγραμματίζουν το επόμενο τους  ταξίδι μέσα από την υπηρεσία PPC blueTrips που πλέον διαθέτει και προτεινόμενους προορισμούς ταξιδιών βάσει του μεγαλύτερου δικτύου δημοσίων φορτιστών ΔΕΗ blue στην Ελλάδα και του νέου δικτύου PPC blue στη Ρουμανία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...