TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ 1 - 7 Ιουλίου

TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ 1 - 7 Ιουλίου

Μια δυνατή είσοδο στη δεκάδα του GOCAR είχαμε αυτή την εβδομάδα κάνοντας φουλ του SUV με 10 μοντέλα της δημοφιλούς κατηγορίας

  • -
  • -

Η δοκιμή του Peugeot 3008 1.6 BlueHDi GT-LINE φαίνεται ότι κέντρισε έντονα το ενδιαφέρον σας και έφερε το γαλλικό SUV κατευθείαν στην τρίτη θέση της δεκάδας των πιο δημοφιλών μοντέλων, διώχνοντας από αυτήν τη νέα Mercedes-Benz A-Class. Από εκεί και πέρα το Mitsubishi Eclipse Cross διατήρησε την πρώτη θέση. Το Suzuki Ignis σκαρφάλωσε από την έκτη στην τέταρτη θέση, εκτοπίζοντας από εκεί το Volkswagen T-Roc που έπεσε στην όγδοη. Το Jeep Renegade ανέβηκε από την δέκτη θέση στην έκτη, στέλνοντας στην τελευταία της δεκάδας το SEAT Arona.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα του gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού «ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ» αλλά και στο επάνω μέρος κάθε σελίδας του site υπάρχει πεδίο «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙOY» για εύκολη αναζήτηση όλων των αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...