Νέο ορόσημο για τη SsangYong

Δυναμικά η πορεία της SsangYong στην παραγωγή κινητήρων

  • -
  • -

Το ένα εκατομμύριο κινητήρες πετρελαίου έφτασε το εργοστάσιο παραγωγής της SsangYong στην πόλη Changwon. Πρόκειται για τον μεγάλο κινητήρα πετρελαίου 2,2 λίτρων με προδιαγραφές ρύπων Euro 6 που συνδυάζεται με την πλατφόρμα της κορεατικής φίρμας που έχει τη μετάδοση της κίνησης πίσω. Η παραγωγή ξεκίνησε από το 2004 μαζί με την έναρξη εργασιών του εργοστασίου.

Για το γεγονός πραγματοποιήθηκε εορτασμός με την παρουσία στελεχών της SsangYong έχοντας ως σλόγκαν το «Αλλαγή για το καλύτερο». Τόσο η διοίκηση του εργοστασίου, όσο και οι εργαζόμενοι επιβεβαίωσαν την αποφασιστικότητα τους να καταστήσουν το εργοστάσιο στην Changwon την πιο ανταγωνιστική μονάδα παραγωγής κινητήρων μέσα από την καινοτόμο ποιότητα, την αναβάθμιση της παραγωγικότητας, την προσήλωση στις απαιτήσεις του πελάτη, την ενεργό επικοινωνία με την εταιρεία και τους πελάτες της και τη βελτιστοποίηση της σχέση κόστους – απόδοσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εργοστάσιο στην πόλη Changwon παράγει 5 τύπους κινητήρων βενζίνης και 6 τύπους κινητήρων πετρελαίου σε 2 μονάδες υψηλής τεχνολογίας με δυνατότητα παραγωγής 430.000 κινητήρων το χρόνο, μεταξύ των οποίων και οι κινητήρες 1,6 λίτρου που εξοπλίζουν τα SsangYong Tivoli και XLV.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...