Θυμάστε το SsangYong Musso; Αυτό είναι το νέο μοντέλο, και είναι pick-up!

Θα εντυπωσιαστείς από την εμφάνιση του!

  • -
  • -

Η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία SsangYong ειδικεύεται στα τετρακίνητα οχήματα. Τα μοντέλα της στην ελληνική αγορά ήταν διαθέσιμα μέχρι και πριν από δύο χρόνια, ενώ τα είχαμε γνωρίσει πρώτη φορά τη δεκαετία του ’90. Το μοντέλο που είναι το πιο γνωστό στους Έλληνες, είναι το Musso, που συνεχίζει να διατίθεται σε κάποιες ευρωπαϊκές αγορές, αλλά ως… pick-up!

Αναλυτικότερα, το νέο Musso pick-up έχει ανανεωθεί σε κάθε τομέα ξεχωριστά. Αρχικά, ο κινητήρας που επέλεξε η εταιρία έχει την κωδική ονομαδία e-XDi220 και αποδίδει 181 ίππους και 420 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς με ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό μέσω είτε ενός 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου, είτε ενός 6τάχυτου αυτόματου.

Άλλος ένας τομέας που έχει αναβαθμιστεί σημαντικά είναι η παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Έτσι, πλέον συναντάμε 6 αερόσακους και μέταλλα υψηλής αντοχής, τα οποία ταυτόχρονα συμβάλοουν και στη μείωση του βάρους της κατασκευής. Τέλος, στο εσωτερικό του καινούργιου Musso έχει τοποθετηθεί μια οθόνη πολυμέσων 8 ή 9.2 ιντσών με σύστημα πλοήγησης, Apple CarPlay, MP3 συνδεσιμότητα, Bluetooth και Android Auto. Εσείς θα το αγοράζατε;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...