Το «φτερωτό» Apollo N των 700 ίππων

Με τεραστίων διαστάσεων αεροτομή και 700 ίππους το Apollo N δείχνει τις άγριες διαθέσεις του

  • -
  • -

Με άγριες διαθέσεις κατέβηκε στη Γενεύη το Apollo N, όπως μαρτυρά και η εμφάνισή του. Τετραγωνισμένη αισθητική, με ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα και μια τεραστίων διαστάσεων αεροτομή στο πίσω μέρος. Εκεί όπου φωλιάζει και ο V8 κινητήρας των 4,2 λίτρων. Αυτός, με τη βοήθεια δυο τούρμπο αποδίδει 700 ίππους και 800 Nm ροπής.

Οι επιδόσεις καταιγιστικές, με τα πρώτα 100 km/h να έρχονται σε 3,0 sec και τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 360 km/h. Μπορεί να μην είναι το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο και να βλέπει τη νέα Bugatti Chiron των 1.500 ίππων από μακριά, αλλά ανάλογα γρήγορη με την Pagani Huayra.

Στο ίδιο μοτίβο με το εξωτερικό είναι και το εσωτερικό, με «πολεμική» θέση και διάθεση. Ωστόσο, οι απαραίτητες ευκολίες υπάρχουν διαθέσιμες, όπως το κλιματιστικό, δυνατότητες σύνδεσης, σύστημα πλοήγησης μεταξύ άλλων.

Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο σε διχρωμία λευκό και μαύρου, με στοιχεία carbon, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που πήραμε από το αμερικανικό carscoops ή κατά παραγγελία σε διάφορα άλλα χρώματα, απλά ή μεταλλικά. Για την τιμή του Apollo N πάντως, ούτε λόγος δεν έγινε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...