Επιστρέφει η έκθεση της Γενεύης – Δες πότε θα διεξαχθεί

Έπειτα από τρία χρόνια απουσίας λόγω του κορωνοϊού, η πιο λαμπερή έκθεση αυτοκινήτου του κόσμου θα ανοίξει ξανά τις πύλες της.

  • -
  • -

Η κανονικότητα επιστρέφει με αργά αλλά σταθερά βήματα μετά την αναταραχή που προκάλεσε η πανδημία του Covid-19, μαζί και οι μεγάλες διοργανώσεις. Τα κορυφαία σαλόνια αυτοκινήτου, όπως αυτό της Γενεύης, έπειτα από τρία χρόνια απουσίας επιστρέφουν στο προσκήνιο.

Οι διοργανωτές του Geneva International Motor Show με μια λιτή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα, έκαναν γνωστό πως η ελβετική έκθεση θα διεξαχθεί κανονικά το 2023, δημοσιεύοντας παράλληλα τις ημερομηνίες διεξαγωγής.

Πόσες εταιρείες θα πάρουν μέρος στην έκθεση της Γενεύης;

Παραδοσιακά, η έκθεση της Γενεύης πραγματοποιούνταν την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου στο κέντρο Palexpo. Το σαλόνι του 2023 θα γίνει στον ίδιο χώρο, αλλά οι μέρες διεξαγωγής έχουν αλλάξει και το πρόγραμμα έχει μειωθεί κατά το ήμισυ.

geneva

Δείτε εδώ πότε θα γίνει η ελληνική έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το επόμενο ελβετικό Motor Show θα έχει διάρκεια μόλις πέντε ημέρες – από τις 14 έως τις 19 Φεβρουαρίου – ωστόσο, το ερώτημα είναι πόσοι κατασκευαστές θα λάβουν μέρος. Οι διοργανωτές δεν ανέφεραν το παραμικρό για τους συμμετέχοντες, γεγονός που γεννάει ερωτήματα ως προς την προθυμία των εταιρειών. Πέρυσι για παράδειγμα, η έκθεση ακυρώθηκε όχι μόνο των οικονομικών προβλημάτων που προέκυψαν από την πανδημία, αλλά και από την άρνηση αρκετών κατασκευαστών να συμμετάσχουν.

Θυμίζουμε πως διάσημο Geneva Motor Show δεν διεξήχθη το 2020, το 2021 και φυσικά ούτε φέτος. Το 2023 θα είναι η 91η διοργάνωση, αριθμός που την κατατάσσει ανάμεσα στις μακροβιότερες εκθέσεις αυτοκινήτου στον πλανήτη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...