Παρακμή για την Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης - Δεν πάει κανείς!

Με μόλις οκτώ κατασκευαστές αυτοκινήτων να συμμετέχουν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και πολλές τρανταχτές απουσίες, εύκολα καταλαβαίνουμε ότι οι εποχές δόξας πέρασαν.

  • -
  • -

Οι εκθέσεις αυτοκινήτων, για πάρα πολλά χρόνια συγκέντρωναν απίστευτο ενδιαφέρον για τους κατασκευαστές. Όλα τα νέα μοντέλα αποκαλύπτονταν στις σημαντικές διοργανώσεις, ενώ οι εταιρείες έφτιαχναν και το πρόγραμμα λανσαρίσματος των αυτοκινήτων τους με βάση την έκθεση που τους ενδιέφερε. Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ήταν μια από τις πιο λαμπερές διοργανώσεις του είδους, σε όλο τον κόσμο. Εκεί έχουν αποκαλυφθεί αμέτρητα σημαντικά αυτοκίνητα των περασμένων χρόνων, γράφοντας μεγάλα κεφάλαια στον κόσμο των τεσσάρων τροχών. Και όλα αυτά τα λέμε γιατί φέτος, θα παρευρεθούν μόλις οκτώ κατασκευαστές αυτοκινήτων…

Από το ζενίθ, στο ναδίρ!

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 3 Μαρτίου. Εκεί θα δούμε μόλις 5 μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων: τη Renault, τη Dacia, την MG, την BYD και την Isuzu. Επίσης, παρουσία θα έχει και το Microlino, μαζί με την Lucid και την Pininfarina. Αυτό ήταν! Καμία άλλη εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων δεν θα βρίσκεται στη Γενεύη. Θα υπάρχουν άλλοι κατασκευαστές διάφορων Microcars, εταιρειών τεχνολογίας και συστημάτων software σχετικά με το αυτοκίνητο, όμως δεν χρειάζεται να αναφέρουμε περισσότερα για να γίνει κατανοητό ότι η φετινή έκθεση δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Ειδικότερα τις εποχές προ κορονοϊού.

Δείτε ακόμη: Οι 11 Έλληνες που διαμορφώνουν το μέλλον της αυτοκίνησης

Εταιρείες όπως η BMW, το Volkswagen Group (Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, Cupra, Porsche, Lamborghini κλπ), η Mercedes-Benz, ο όμιλος Stellantis (Peugeot, Citroen, DS, FIAT, Alfa Romeo, Jeep, Opel), η Hyundai, η KIA, η Toyota, η Volvo ή η Tesla, δεν σκοπεύουν να δώσουν το «παρών», σε μια έκθεση που κάποτε, συγκέντρωνε όλα τα βλέμματα του κόσμου γύρω από την αυτοκίνηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...