F1: Παραλίγο να μπλέξει με τον Gaddafi η McLaren

  • -
  • -

Μια περίεργη ιστορία έβγαλε η εφημερίδα Daily Mail και μάλιστα επιβεβαιώθηκε και από την ομάδα τη McLaren. Σύμφωνα με την εφημερίδα η ομάδα της McLaren ήταν κοντά στο να συνάψει συμφωνία 25Εκ Λιρών με το καθεστώς του Gaddafi.

 

Μάλιστα η συμφωνία θα έφτανε στο σημείο που θα εμφανιζόταν το 'Visit Libya' πάνω στα μονοθέσια της ομάδας. H επαφή της McLaren με το καθεστώς της Λιβύης, έγινε μέσω ενός οδηγού από την Formula 3, του Alex Waters. O θειος του οδηγού, πρόεδρος εταιρίας αρχιτεκτόνων στο Λονδίνο, είχε επαφές με την Λιβύη και έτσι έγινε η επαφή με τον Saif Gaddafi, γιο του Moamar.

 

Εκπρόσωπος της McLaren σχολίασε : «O Alex Waters ήρθε σε επαφή με την McLaren πέρσι τον Ιανουάριο. O Water ρώτησε εάν μας ενδιέφερε μια συνάντηση με μια αντιπροσωπεία από την Λιβύη, με προοπτική να δούμε μια εμπορική χορηγία. Το είδαμε με τον Waters και του αποστείλαμε με email εικόνες ειδικά επεξεργασμένες από τον υπολογιστή, με το πώς θα μπορούμε να φανεί στο μονοθέσιό μας μια τέτοια χορηγία, αλλά δεν υπήρχε καμία συνάντηση μεταξύ προσωπικού της McLaren και προσωπικού από την αντιπροσωπεία από την Λιβύη και συνεπώς αυτή η συμφωνία δεν έφτασε ούτε στο πρώτο μέρος της»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...