Αλλαγές στην McLaren

Αποχωρεί ο Sam Michael

  • -
  • -

Όταν η επιτυχία δεν έρχεται πρέπει να γίνονται αλλαγές και αναδιοργανώσεις. Κάπως έτσι το έχουν δει και στην McLaren. Ο αγωνιστικός διευθυντής Sam Michael είχε παραιτηθεί από τον Μάρτιο και στο τέλος της χρονιάς αποχωρεί από την ομάδα για να εγκατασταθεί με την οικογένειά του στην Αυστραλία. Στην McLaren βρισκόταν από το 2011 όταν και είχε αφήσει την Williams στην οποία κατείχε την θέση του τεχνικού διευθυντή.

 

Όμως φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο επιφανειακά. Υπήρχαν φήμες ότι τόσο ο Τεχνικός Διευθυντής Tim Goss όσο και ο επικεφαλής του εμπορικού τομέα Jonathan Neale θα έβλεπαν … την άγουσα. Όμως εκπρόσωπος της ομάδας διέψευσε την είδηση αυτή.

 

Ερωτηματικό μπαίνει και στην θέση του Ron Dennis ο οποίος έχει «δανειστεί» μετοχές από άλλους μεγαλομετόχους (Ojjeh) με τον όρο να τους αγοράσει αυτή την περίοδο ή εάν δεν θα καταφέρει να αποχωρήσει από την ομάδα. Άγνωστο παραμένει σε ποια φάση πραγματικά βρισκόμαστε. Και εδώ υπήρχαν φήμες που ανέφεραν ότι ο Dennis κουβέντιαζε με τον Lawrence Stroll, τον Καναδό εκατομμυριούχο, για την πώληση των μετοχών αυτών. Ο Stroll έχει πολυετή συνεργασία με την Ferrari και τον Schumacher ειδικά, ενώ ο γιος του είναι στην ακαδημία οδηγών της Ferrari.

 

Και όλα αυτά την στιγμή που υπάρχει σε εκκρεμότητα η υπόθεση Alonso και συνεπώς το οδηγικό δίδυμο του 2015. Ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι δυο ειδικοί στον τομέα των ηλεκτρονικών έχουν πάρει τον δρόμο για την Ferrari, ενώ αναμένεται να φτάσουν στο Woking 3 υψηλόβαθμοι αεροδυναμιστές.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...