H Toyota φέρνει στα αυτοκίνητά της τους χάρτες της Nokia

Προηγμένες υπηρεσίες πλοήγησης για τους κάτοχους των αυτοκινήτων της, από το 2014 και έπειτα.

  • -
  • -

Τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες χαρτογράφησης της Nokia θα έχουν από το 2014 οι κάτοχοι των νέων μοντέλων της Toyota, κατόπιν της συμφωνίας που υπέγραψε το ευρωπαϊκό κομμάτι της ιαπωνικής εταιρείας με την Nokia.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ορίζει ότι στα συστήματα ψυχαγωγίας και πλοήγησης Touch & Go της Toyota θα ενσωματωθούν δεδομένα χαρτογράφησης από την πλατφόρμα της Nokia αλλά και περιεχόμενο που προέρχεται από την κοινότητα των χρηστών στην Ρωσία, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, από τις αρχές του επόμενου έτους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Toyota δεν είναι το μοναδικό όνομα από τον κλάδο του αυτοκινήτου που έχει υπογράψει αντίστοιχη συμφωνία με τη Nokia. Έχουν προηγηθεί αντίστοιχες συνεργασίες με την BMW, τη Mercedes, τη Volkswagen αλλά και τη Hyundai, ενώ εταιρείες όπως η Garmin ή η Pioneer που συναντάμε σε συστήματα ψυχαγωγίας, έχουν προχωρήσει και αυτές σε παρόμοιες συνεργασίες. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τόσο η Kia Motors όσο και η Hyundai έχουν υπογράψει συμφωνίες με τη Google για αντίστοιχες συνεργασίες, ενώ Chevrolet και Honda έχουν συνταχθεί στο "στρατόπεδο" της Apple, υπογράφοντας συνεργασίες για την εσνωμάτωση της εφαρμογής Siri (που συναντάμε στο iPhone) στα μοντέλα τους.

Πηγή: deasy.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...