Google Maps: Μεταμορφώνονται οι χάρτες - Οι νέες μεγάλες αλλαγές

Η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων δυνατοτήτων για τα Google Maps, που στοχεύουν στη βελτίωση της πλοήγησης για τους χρήστες, ανεξάρτητα από τον τρόπο που κινούνται.

  • -
  • -

Όρια ταχύτητας, φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τεχνητή νοημοσύνη και επαυξημένη πραγματικότητα, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα έρθουν το επόμενο διάστημα στο Google Maps, μεταμορφώνοντας την εμπειρία μας με την πιο δημοφιλή εφαρμογή πλοήγησης στον κόσμο.

Μια από τις νέες δυνατότητες είναι η ενημέρωση των ορίων ταχύτητας σε εθνικές οδούς και μεγάλους δρόμους σε ορισμένες χώρες. Αυτό θα βοηθήσει τους οδηγούς να ενημερώνονται για τα όρια ταχύτητας και να αποφεύγουν πρόστιμα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/9bfedbf5868b039dd7fccdc15e8aee41.jpg

Βελτιωμένη αναζήτηση, τεχνητή νοημοσύνη και φορτιστές για ηλεκτρικά οχήματα

Μια άλλη νέα δυνατότητα είναι η βελτίωση της αναζήτησης προορισμών. Οι χρήστες θα μπορούν να βρουν εκδηλώσεις και δραστηριότητες κοντά τους, καθώς και νέες εμπειρίες. Για παράδειγμα, θα μπορούν να αναζητήσουν το αγαπημένο τους φαγητό και η εφαρμογή θα τους πει που μπορούν να το βρουν στην γύρω περιοχή.

Δείτε ακόμαGoogle Maps: Έρχονται 3 νέες λειτουργίες για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η Google ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία της δυνατότητας Lens in Maps, η οποία χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και επαυξημένη πραγματικότητα για να παρέχει πληροφορίες για τα κτήρια και τα μνημεία που βρίσκονται γύρω μας. Αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη σε 53 νέες πόλεις της Ευρώπης.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/384e68e9cc14e77b2085dac2b2ce4dac.jpg

Τέλος, η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων πληροφοριών για σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα. Οι χρήστες θα μπορούν να βρουν πληροφορίες για την ταχύτητα φόρτισης, το πρότυπο που υποστηρίζει κάθε σταθμός και, εάν υπάρχει η πληροφορία, εάν ο σταθμός είναι ελεύθερος ή χρησιμοποιείται από κάποιον άλλο οδηγό.

Πότε θα είναι διαθέσιμες οι νέες δυνατότητες του Google Maps στην Ελλάδα;

Η Google δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα είναι διαθέσιμες οι νέες δυνατότητες στην Ελλάδα. Ωστόσο, η εταιρεία έχει αναφέρει ότι θα γίνουν σταδιακά διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/0f38b98d293dd61cdacc5494ac5d0c8a.jpg

Πώς θα επηρεάσουν οι αλλαγές του Google Maps τις καθημερινές μας μετακινήσεις;

Οι νέες δυνατότητες των Google Maps αναμένεται να έχουν θετικό αντίκτυπο στις καθημερινές μας μετακινήσεις. Η ενημέρωση των ορίων ταχύτητας θα βοηθήσει τους οδηγούς να αποφεύγουν πρόστιμα και ατυχήματα. Η βελτίωση της αναζήτησης προορισμών θα βοηθήσει τους χρήστες να βρουν νέες εμπειρίες και αξιοθέατα, το Lens in Maps να μάθουν περισσότερα για τα μέρη που επισκέπτονται. Ταυτόχρονα, οι πληροφορίες για σταθμούς φόρτισης θα βοηθήσουν τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων να ανεφοδιάσουν εύκολα το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο.

Οι νέες δυνατότητες των Google Maps είναι ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της πλοήγησης και της εμπειρίας των χρηστών.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...