Το βραβείο του Προέδρου ήταν ταξίδι στην Αθήνα!

Περισσότεροι από 180 έμποροι της Ford απήλαυσαν πέντε ημέρες χαλάρωσης και διασκέδασης

  • -
  • -

Η Αθήνα ήταν η πόλη που φιλοξένησε φέτος το Chairman’s Award, το θεσμό της Ford που αποτελεί επιβράβευση των ντίλερς με τις καλύτερες επιδόσεις την προηγούμενη χρονιά. Περισσότεροι από 180 έμποροι της αμερικάνικης μάρκας, από 27 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, έφθασαν στη χώρα μας, συνοδευόμενοι από τις/τους συντρόφους τους.

Το Chairman’s Award είναι ένας «θεσμός» που κάθε χρόνο αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους συνεργάτες της Ford, τόσο για την εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους πελάτες τους – η οποία αξιολογείται από τα σχόλια των ίδιων των πελατών – όσο και για τις επιδόσεις τους αναφορικά με τις πωλήσεις οχημάτων και ανταλλακτικών.

Τη φετινή εκδήλωση του Chairman’s Award φιλοξένησε το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι. Η Ford Ευρώπης χρησιμοποίησε κατ’  αποκλειστικότητα ολόκληρο το ξενοδοχείο για 5 ημέρες διαμορφώνοντας κατάλληλα τους χώρους του, ενώ πάνω από 100 αυτοκίνητα Ford είχαν «επιστρατευτεί» για τις ανάγκες της εκδήλωσης. Μεταξύ αυτών, τα πρώτα νέα Fiesta που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής της Κολωνίας, ενώ δεκάδες Ford Mustang, Ford Focus RS, Ford Focus ST, Ford Kuga και Ford Edge «πλημμύρισαν» τα γκαράζ του πολυτελούς ξενοδοχείου, προσφέροντας τη δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης προς τον επιβλητικό ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο – σε μία από τις μαγευτικότερες διαδρομές της Αττικής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ FIESTA 1.0 ECOBOOST

Οι έμποροι της Ford είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την  Ακρόπολη, να περπατήσουν στα γραφικά στενά της Πλάκας και στο Μοναστηράκι, να περιηγηθούν και να δειπνήσουν στο Μουσείο Βορρέ. Παράλληλα, έκαναν μία σύντομη κρουαζιέρα στην Αίγινα, ενώ επισκέφθηκαν την Αρχαία Κόρινθο.

Πέρα από την επίσκεψη στην καλοκαιρινή Αθήνα, οι φετινοί νικητές του θεσμού είχαν  την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις. Επίσης, τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ford, που τίμησαν με την παρουσία τους το θεσμό του Chairman’s Award 2016, όπως οι: Steven Armstrong, Roelant de Waard, Jon Williams, Matt VanDyke, John Cooper και ο Jacques Brent, μίλησαν στους βραβευμένους εμπόρους με περηφάνια για τους στόχους που επετεύχθησαν την προηγούμενη χρονιά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...