Η γκρι είναι η νέα trendy απόχρωση

Σύμφωνα με τη Ford, το γκρι είναι το δημοφιλέστερο χρώμα την τελευταία εποχή και αναμένεται να έχει μεγαλύτερη ζήτηση στο άμεσο μέλλον

  • -
  • -

Γνωρίζαμε ότι μέχρι τώρα το trendy χρώμα του αυτοκινήτου ήταν το λευκό, αλλά όπως όλες οι τάσεις έτσι και αυτή αρχίζει να εξασθενεί. Σύμφωνα με μια έρευνα που έκανε η Ford παρατήρησε ότι το γκρι είναι αυτό το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι celebrities βάφουν τα μαλλιά τους σε γκρι χρώμα (βλέπε Rihanna και Cara Delevingne) και το hashtag #GrannyHair έχει επιλεχθεί πάνω από 250.000 φορές στο Instagram. Επίσης, σύμφωνα με την ειδικό ψυχολόγο Karen Haller, η επιλογή της γκρι απόχρωσης των νέων αγοραστών είναι και ως συνέπεια της πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητα της χώρας. Η ανασφάλεια με την προεδρία του Trump ή το Brexit δημιουργεί πολλά «σύννεφα» στη ψυχολογία του κόσμου και γι’ αυτό το γκρι χρώμα είναι δημοφιλέστερο σε σχέση με όλες τις άλλες αποχρώσεις. Το γκρι αντιπροσωπεύει περισσότερο το στιλ και την άνεση, ενώ σύμφωνα με τη Laurie Pressman, αντιπρόεδρος της Pantone Colour Institute, έχει μια πιο «εγκεφαλική» σημασία η συγκεκριμένη απόχρωση. Τέλος, το γκρι χρώμα δεν δείχνει σημάδια ύφεσης, αλλά παραμένει στις επιλογές του κόσμου που επιλέγει ένα νέο αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...