Ηχεία Lamborghini με απόδοση και τιμή που τα σπάνε

Στην αγορά υπάρχουν πολλά ηχεία για να συνδέσετε τις συσκευές σας, αλλά κανένα σαν και αυτό

  • -
  • -

Η αγορά έχει γεμίσει από ηχεία που παίζουν και συνδέονται με τα πάντα. Μπορείτε με μια απλή αναζήτηση να βρείτε αξιόλογα προϊόντα με τιμές κοντά στα 100 ευρώ. Ωστόσο αν έχετε κάτι παραπάνω να επενδύσετε ή αλλιώς να ξοδέψετε τότε η Lamborghini έφτιαξε κάτι που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία σε συνεργασία με την iXOOST δημιούργησαν ένα ηχείο εμπνευσμένο από την Lamborghini Aventador. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρεία για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί ανθρακονήματα όπως και στο σασί του αυτοκινήτου, όπως επίσης και η πραγματική του εξάτμιση. Επίσης έχει χρησιμοποιηθεί ένα σύστημα αμορτισέρ σε κάθε ένα από τα κεραμικά ηχεία.

Άλλα χαρακτηριστικά του είναι η σύνδεση Bluetooth 4.0 μια αναλογική είσοδος και μια έξοδος ADC/DAC. Η ισχύς του αγγίζει τα 800 watts και η απόδοσή του είναι απολαυστική χάρη στο σύστημα surround 6.1. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του είναι ότι έχει κατασκευαστεί εντελώς στο χέρι, όπως επίσης και το γεγονός ότι η τιμή του ξεπερνάει τα 20.000 ευρώ!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...