Ιταλίδα καλλονή διεκδικεί δις από την Lamborghini – Τι ισχυρίζεται

Μια Ιταλίδα αισθητικός ισχυρίζεται ότι είναι νόθο παιδί του Tonino Lamborghini και μπορεί να το αποδείξει καθώς ήδη έχει κάνει τεστ DNA από ένα καλαμάκι που βρήκε στα σκουπίδια έξω από το σπίτι της οικογένειας…

  • -
  • -

Η οικογένεια Lamborghini μπορεί να μην έχει πλέον τον έλεγχο της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini, η οποία ανήκει από το 1998 στον Όμιλο Volkswagen μέσω της θυγατρικής της Audi, παρόλα αυτά, διατηρεί μέρος του εμπορικού σήματος, ενώ έχει το δικαίωμα να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας με το όνομα Lamborghini! 

Με λίγα λόγια, το χρήμα εξακολουθεί να ρέει άφθονο στην οικογένεια με τον μονάκριβο γιο του Ferruccio, Tonino, να διευθύνει την εν λόγω αυτοκρατορία η αξία της οποίας υπερβαίνει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Ο ίδιος μάλιστα ο Tonino έχει και αυτός μια αμύθητη περιουσία που σύμφωνα με τις τρέχουσες συναλλαγματικές αξίες προσεγγίζει τα 2 δις δολάρια.

Πέντε παιδιά… και ένα ακόμη νόθο;

Ο Tonino έχει πέντε παιδιά με τη σύζυγό του Luiza και τουλάχιστον… ένα ακόμη εκτός γάμου. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει η Flavia Borzone μια αισθητικός που ζει στη Νάπολη της Ιταλίας και επιμένει ότι είναι καρπός της σχέσης του Tonino με την μητέρα της, από τη σχέση που διατηρούσαν το 1989!

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η Borzone ισχυρίστηκε για πρώτη φορά ότι ήταν μέλος της οικογένειας Lamborghini το 2019 κατά τη διάρκεια μιας σειράς τηλεοπτικών εμφανίσεων. Ο Tonino μήνυσε τότε αυτήν και τη μητέρα της για συκοφαντική δυσφήμιση, με αποτέλεσμα μαμά και κόρη να ξεκινήσουν έναν ανελέητο πόλεμο ώστε να λάμψει η αλήθεια.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η Flavia Borzone, προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με την οικογένεια Lamborghini ούτως ώστε να υποβληθεί σε τεστ DNA αλλά η οικογένεια αρνιόταν πεισματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τότε, η Borzone προσέλαβε έναν ιδιωτικό ερευνητή ο οποίος έψαχνε να βρει στοιχεία, έως ότου έξω από το σπίτι της Elettra Lamborghini, κόρης του Tonino, βρήκε ένα πλαστικό καλαμάκι με το οποίο η τελευταία είχε πιει ένα κρύο ρόφημα. Συνέλλεξε το δείγμα για το DNA, το έστειλε για έρευνα και τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι η Elettra και η Flavia, είναι στην πραγματικότητα, αδερφές.

Ο δικηγόρος της Borzone ζητά τώρα από τον δικαστήριο πρώτα να απορρίψει την αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση του Tonino, επειδή η πελάτισσα του απέδειξε ότι δεν έλεγε ψέματα και φυσικά απαιτεί από τον Lambroghini να την αναγνωρίσει επίσημα ως κόρη του. Ειδάλλως, θα προχωρήσει στα άκρα την κόντρα τους ζητώντας ένα πακτωλό χρημάτων!

Δείτε ακόμα: Η Lamborghini καθιέρωσε 4ημερη εργασία

Οι δικηγόροι της οικογένειας Lamborghini ισχυρίζονται ότι το τεστ DNA δεν πρέπει να γίνει αποδεκτό από το δικαστήριο ως αποδεικτικό στοιχείο, καθώς το δείγμα συλλέχθηκε χωρίς έγκριση από το υποκείμενο (την Elettra), επομένως, είναι παράνομο.

Το επόμενο δικαστήριο, που θα κληθεί όπως όλα δείχνουν να πάρει και την μεγάλη απόφαση, είναι προγραμματισμένο για το Μάρτιο του 2024.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...