Sold out τo supercar των 600.000 € για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ακόμα και να έχετε 600.000 € διαθέσιμα για την αγορά αυτού του αυτοκινήτου, θα πρέπει να περιμένετε μίνιμουμ τρία χρόνια για να το παραλάβετε. Λεφτά πάντως υπάρχουν…

  • -
  • -

Η πιο ισχυρή Lamborghini όλων των εποχών, το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο από τη Sant'Agata ονομάζεται Revuelto και είναι ήδη sold out για τα επόμενα τρία χρόνια! Για να καταλάβετε κάπως καλύτερα, αυτό σημαίνει ότι την παραγγέλνεις σήμερα και την παραλαμβάνεις εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τέλη του 2026!

Ο διάδοχος της θρυλικής Aventador

H Lamborghini βλέπει ήδη στο πρόσωπο της Revuelto ένα ακόμη εμπορικό πυλώνα στη γκάμα της μετά τη δίχως άλλο «τρομακτική» εμπορική επιτυχία της Urus. Μάλιστα, οι Ιταλοί δηλώνουν ότι η Revuelto θα αναπτύξει περαιτέρω τη μάρκα στις τρεις πιο σημαντικές αγορές γι αυτήν, που δεν είναι άλλες από τις Η.Π.Α., τη Γερμανία και την Κίνα.

Η ιταλική φίρμα τα τελευταία χρόνια τρέχει με σπασμένα φρένα σε επίπεδο πωλήσεων, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ πίσω από τ’ άλλο. Το 2023 η Lamborghini ανακοίνωσε πωλήσεις άνω των 10.000 μονάδων, έχοντας μάλιστα και μια τεράστια λίστα αναμονής για τα μοντέλα της. Όχι βέβαια τόσο… μακράς διάρκειας όσο είναι της Revuelto.

Θυμίζουμε, πως η πρώτη εξηλεκτρισμένη Lamborghini κρύβει κάτω από το μπρουτάλ περιτύλιγμα της, έναν V12 κινητήρα φυσικής αναπνοής, ενώ το «παρών» δίνουν και τρεις ηλεκτροκινητήρες, ο ένας εκ των οποίων είναι ενσωματωμένος στο νέο κιβώτιο 8 σχέσεων διπλού συμπλέκτη.

Το τελευταίο είναι τοποθετημένο εγκάρσια και για πρώτη φορά πίσω από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης. Σε αυτό που κάποτε ήταν το τούνελ μετάδοσης, στο κέντρο ακριβώς του οχήματος, πλέον υπάρχει μια μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία τροφοδοτεί τους ηλεκτρικούς κινητήρες.

Δείτε ακόμα: Η Lamborghini καθιερώνει 4ήμερη εργασία

Η ισχύς μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς με το V12 μοτέρ να είναι υπεύθυνο για την ισχύ του στους πίσω τροχούς και οι δύο ηλεκτροκινητήρες να εγκαθίστανται σε κάθε έναν από τους εμπρός τροχούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...