Hyundai i20 N: O Thierry Neuville το δοκιμάζει για το GOCAR (VIDEO)

Ο Thierry Neuville, εργοστασιακός οδηγός της Hyundai στο WRC δοκιμάζει αποκλειστικά για το GOCAR το i20 N.

  • -
  • -

Το Hyundai i20 Ν στα χέρια του εργοστασιακού οδηγού της Hyundai Thierry Neuville, στην πίστα των Μεγάρων. Αποκλειστικά για το GOCAR. Από τις λίγες φορές που το δεξί μπάκετ είναι η θέση που πραγματικά θέλεις να βρίσκεσαι.

Λίγες ώρες μετά τον τερματισμό του Ράλλυ Ακρόπολις, ο Thierry Neuville, εργοστασιακός οδηγός της Hyundai στο WRC βρέθηκε στην πίστα των Μεγάρων για την παρουσίαση της γκάμας μοντέλων Ν. Παρόντος ενός «θεού» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, είναι ιεροσυλία να πιάνεις τιμόνι πριν από εκείνον. Οπότε, πήραμε θέση στο κάθισμα του συνοδηγού και τον απολαύσαμε να οδηγεί το νέο i20 N στην πίστα των Μεγάρων και να μας δίνει το feedback του.

 

Ευγενής, χορτασμένος αλλά και ενθουσιώδης, με άποψη που δεν διστάζει να την εκφράσει, αντιλαμβάνεσαι γρήγορα ότι έχεις να κάνεις με έναν κορυφαίο αθλητή παγκόσμιου επιπέδου, με μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, με έναν άριστο επαγγελματία. Για τον οδηγό Neuville δεν τολμάς καν να μιλήσεις, να κρίνεις...

Του λείπει ένα πρωτάθλημα, ένας τίτλος. Αλλά έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο ακόμη με την κορυφαία ομάδα ώστε να το πετύχει.

Τι οδηγεί καθημερινά; Απολαμβάνει την οδήγηση στο δρόμο; Ποιες ήταν οι παρατηρήσεις του προς την ομάδα εξέλιξης της Hyundai όταν του έδωσαν να οδηγήσει το i20 N στα τελευταία στάδια δοκιμών; Αυτά αλλά και τα live σχόλιά του για την ανάρτηση, το διαφορικό, τον κινητήρα και τα φρένα στο αποκλειστικό βίντεο που ετοιμάσαμε στο πλαίσιο των Hyundai N Days στην πίστα των Μεγάρων. Απολαύστε τον.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...