Τι διακρίσεις έλαβαν τα Hyundai SANTA FE και i20 N;

Η Hyundai κατέκτησε όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις μεγάλες διακρίσεις στα βραβεία What Car? για το 2023.

  • -
  • -

Εντυπωσιακό αποδείχθηκε το ξεκίνημα της χρονιάς για την Hyundai, με δύο από τα βασικά της μοντέλα να κατακτούν κορυφαίες διακρίσεις στα βραβεία Car of the Year του What Car ?. Η ομάδα των ειδικών κριτών του θεσμού βράβευσε το i20 N ως την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία «Hot Hatch της Χρονιάς», ενώ το SANTA FE στέφθηκε «7-θέσιο της Χρονιάς» και «Καλύτερο Plug-in Hybrid για Μεγάλες Οικογένειες».

Το Hyundai i20 N, θυμίζουμε πως διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,6 λίτρων T-GDi 204 ίππων και χάρη στον συνδυασμό επιδόσεων και κορυφαίας οδικής συμπεριφοράς έχει κατακτήσει μια σειρά από διθυραμβικές κριτικές και βραβεύσεις από την έναρξη της κυκλοφορίας του το 2021.

-what-car-awards

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την δοκιμή του απέναντι στο Ford Fiesta ST Edition.

Το Hyundai SANTA FE, έχοντας πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή επιστροφή στην κατηγορία των 7-θέσιων οικογενειακών SUV, χρησιμοποιεί όλα τα εφόδια που του χάρισε ο κορεατικής καταγωγής κατασκευαστής του για να διεκδικήσει την κορυφή. Θυμίζουμε πως διατίθεται με πλούσιο εξοπλισμό και ένα άκρως αποδοτικό plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο απόδοσης 265 ίππων.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την δοκιμή του Hyundai SANTA FE.

-what-car-awards

Παρά το γεγονός ότι διανύουμε τις πρώτες εβδομάδες του 2023, η χρονιά της Hyundai ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο. Ήδη το IONIQ 5 έχει ανακηρυχθεί «Large Electric Car της Χρονιάς» από την εταιρεία Car & Van, ενώ παράλληλα το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέου Αυτοκινήτου βράβευσε τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του IONIQ 6 απονέμοντας το βραβείο «Best in class» στην κατηγορία «Large Family Car».

Επιπλέον, η δημοσίευση στις αρχές Ιανουαρίου των στοιχείων ταξινόμησης αυτοκινήτων από την Society of Motor Manufacturers and Traders του Ηνωμένου Βασιλείου αποκάλυψε ότι η Hyundai κατέγραψε το 2022 μερίδιο αγοράς 5%, το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς που έχει καταγράψει η εταιρεία έως σήμερα στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...