Τι κρατάω και τι πετάω από τα προκριματικά της Suzuka

  • -
  • -

Με τον Vettel στην κορυφή και τον Webber να ακολουθεί περιμένουμε με αγωνία την εκκίνηση του αυριανού αγώνα. Ψηλά θα βρούμε και τις δυο Sauber με τον τοπικό ήρωα Kamui Kobayashi στην 3ηθέση. Πρέπει να περιμένουμε ένα δυνατό αγώνα από τις δυο Sauber και ειδικά από τον Perez ο οποίος είναι ειδικός στην «εξοικονόμηση» ελαστικών.

 

Οι οδηγοί διαμαρτυρήθηκαν για τα μπλοκαρίσματα και για τον λόγο αυτό ο Vettel την γλίτωσε με παρατήρηση όταν εμπόδισε τον γρήγορο γύρο του Alonso. Τελείως λάθος στήσιμο είπε ότι έκανε ο Hamilton, ενώ θα πρέπει να έχουμε και τον νου μας και στις Lotus οι οποίες είναι δυνατές. Εάν ο Hamilton δεν καταφέρει κάτι καλό αύριο τότε ο τίτλος θα αρχίζει να απομακρύνεται για την McLaren και τον Hamilton.

 

O Alonso για άλλη μια φορά δήλωσε προβληματισμένος, αλλά ίσως η κλάση του σώσει την κατάσταση για την Ferrar. Όσο μπορεί και κερδίζει πόντους, τόσο πιο σταθερά κινείται για τον τίτλο. Πρέπει να τονίσουμε ότι ο Vettel για άλλη μια φορά έκανε εξοικονόμηση ελαστικών και ήταν αυτός με τις λιγότερες προσπάθειες.

 

Για άλλη μια φορά προβλημάτισαν οι Mercedes. Φαίνεται ότι δεν δουλεύουν σωστά οι αναβαθμίσεις, ενώ την ίδια στιγμή ο Schumacher δηλώνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους. Νέα τμήματα για το μονοθέσιο θα έρθουν στην Κορέα.

 

Σίγουρα το φαβορί δείχνει να είναι η RBR αλλά δεν πρέπει να αποκλείσουμε την απειλή του Perez που έρχεται από πιο πίσω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...