Δωρεάν F1 και ANT1+ για 9 μήνες - Δύο μέρες έμειναν

Η μετάδοση της F1 για το 2024 θα είναι αποκλειστικά στον ΑΝΤ1+ οπότε για να δει κάποιος τους αγώνες με ελληνική περιγραφή θα πρέπει να πληρώσει. Ωστόσο, υπάρχει νόμιμο κόλπο για να δεις τσάμπα.

  • -
  • -

Από τη σεζόν του 2023 η μετάδοση των αγώνων της F1 στην Ελλάδα, με ελληνική περιγραφή γίνεται μόνο από τον όμιλο ANT1. Αυτό που γινόταν στο προηγούμενο πρωτάθλημα ήταν ότι οι ελεύθερες δοκιμές και οι κατατακτήριες μεταδίδονταν αποκλειστικά μέσα από το συνδρομητικό κανάλι ANT1+.

Οι αγώνες «έπαιζαν» ταυτόχρονα από το  ANT1+ και το ελεύθερο κανάλι του ANT1, όμως στο δεύτερο υπήρχαν και διαλείμματα για διαφημίσεις, σε αντίθεση με το συνδρομητικό που η ροή δεν διακοπτόταν καθόλου. Τέλος, στο ANT1+ υπήρχε εκπομπή πριν και μετά τους αγώνες, με την ονομασία Formula 1 Show.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/efbce27038414dd4ae8229f7395999f2.jpg

Η αλλαγή του 2024 που ωθεί τους φίλους της F1 να κάνουν συνδρομή στο ANT1+

Η μεγάλη διαφορά στη φετινή μετάδοση είναι ότι η προβολή των αγώνων στο ελεύθερο κανάλι του ANT1 δεν θα γίνεται ζωντανά, αλλά ετεροχρονισμένα σε μαγνητοσκόπηση. Αυτό ωθεί τους φίλους της F1 που θέλουν να δουν τους αγώνες με ελληνική μετάδοση, να κάνουν συνδρομή.

Δείτε ακόμα: Formula 1 2024: Μόνο επί πληρωμή στον ANT1+

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος κάποιος να δει τελείως δωρεάν, σχεδόν ολόκληρο το πρωτάθλημα της F1 του 2024. Λέμε σχεδόν γιατί με τον τρόπο που θα περιγράψουμε, όσοι και όσες τον ακολουθήσουν θα μπορέσουν να δουν δωρεάν τους 22 από τους 24 αγώνες, χάνοντας μόνο τους δύο τελευταίους.

f1-ant1+-red-bull

Βήμα-Βήμα ο τρόπος για να έχεις δωρεάν F1 και ANT1+

Ο τρόπος για να δει κάποιος ή κάποια δωρεάν F1 στην Ελλάδα το 2024 είναι μέσω μίας προσφοράς που «τρέχει» η ΔΕΗ σε συνεργασία με τον ANT1. Όσοι έχουν ως πάροχο ρεύματος τη ΔΕΗ μπορούν να μπουν στο ΔΕΗ myRewards Coupons. Επιλέγοντας «Δείτε όλους τους συνεργάτες» θα ανοίξει η λίστα με όλες τις εταιρείες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Ανάμεσα στους συνεργάτες υπάρχει το εικονίδιο του ANT1+ (στην πρώτη σειρά), το οποίο οδηγεί στην αντίστοιχη προσφορά.

dei-ant1+

Στη σελίδα που ανοίγει επιλέγουμε «αποκτήστε την προσφορά» κι έτσι αποκτούμε έναν μοναδικό κωδικό. Αντιγράφουμε αυτόν τον κωδικό και πάμε στο site του ANT1+. Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει ένα πεδίο για να εισάγουμε κωδικό προσφοράς. Εκεί κάνουμε επικόλληση τον κωδικό που μας έδωσε η ΔΕΗ. Πριν γίνει το τελευταίο βήμα θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε δημιουργήσει λογαριασμό στο ANT1+. Κατά την εγγραφή θα μας ζητήσει την καταχώριση κάρτας, ώστε να ξεκινήσει η χρέωση μετά την παρέλευση των 9 μηνών.

Γιατί στο δωρεάν δεν περιλαμβάνονται οι δύο τελευταίοι αγώνες της F1 για το 2024;

Ο λόγος που αναφέραμε ότι η παραπάνω προσφορά δεν περιλαμβάνει τους δύο τελευταίους αγώνες είναι επειδή έχει διάρκεια 9 μήνες και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι η δωρεάν προβολή του ANT1+ μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου. Οι δύο τελευταίοι αγώνες της F1 για το 2024 είναι το τριήμερο 29 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου και το τριήμερο 6 – 8 Δεκεμβρίου, σε Κατάρ και Αμπού Ντάμπι, αντίστοιχα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...