F1: Προτεραιότητα της Mercedes η επίλυση των προβλημάτων του Schumi

Τρέχουμε ...

  • -
  • -

Όταν είσαι στην δυσάρεστη θέση να προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις πώς ο Michael Schumacher έχει πρόβλημα στους 5 από τους 7 αγώνες λόγω τεχνικών προβλημάτων, τότε πρέπει να βάλεις τα «γκάζια». Σε αυτή την θέση έχει βρεθεί ο Ross Brawn, ο οποίος προσπαθεί να το «μαζέψει».

 

«Και τα δυο μονοθέσια έχουν κατασκευαστεί ακριβώς τα ίδια στάνταρ, με τις ίδιες ακριβώς διαδικασίες. Στόχος μας είναι πάντα να μην έχουμε τεχνικό πρόβλημα και αυτό είναι κάτι στο οποίο έχουμε αποτύχει, κάτι το οποίο έχει δυσχεραίνει την θέση μας στο πρωτάθλημα και τις ευκαιρίες μας στους αγώνες. Η επίλυση αυτών είναι η υψηλότερη προτεραιότητα», είπε ο Brawn στην Γερμανική εφημερίδα Bild.

 

Για το τι περιμένει τους μηχανικούς στο Brackley; «Μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί ο Nico έχει κάνει όλους τους γύρους μέχρι στιγμής και η ομάδα έχει ιστορικά ένα πολύ καλό ρεκορ αξιοπιστίας. Πρέπει να συνεχίσουμε την λογική προσέγγιση, δουλεύοντας στο μέγιστο δυνατό 24 ώρες την μέρα 7 μέρες την βδομάδα για να λύσουμε τα θέματα αυτά», είπε.

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...