Ράλι Ακρόπολις: Εκτός αγώνα Βωξίτες, Θήβα και Ταρζάν λόγω χρεών των Δήμων;

Μέσα ενημέρωσης της Στερεάς Ελλάδας αναφέρουν ότι συγκεκριμένοι Δήμοι δεν αντεπεξήλθαν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το Ράλι Ακρόπολις του 2021, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η παρουσία τους στον εθνικό μας αγώνα.

  • -
  • -

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης της Στερεάς Ελλάδας, τα οποία αναφέρουν ότι συγκεκριμένοι Δήμοι οφείλουν συγκεκριμένα ποσά στην Οργάνωση του Ράλι Ακρόπολις από τη διοργάνωση του 2021. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην χρησιμοποιηθούν ειδικές διαδρομές που υπόκεινται στους συγκεκριμένους Δήμους. Πρόκειται για τις ε.δ. Θήβα, Βωξίτες και Ταρζάν, οι οποίες ανήκουν στους Δήμους Θήβας, Δελφών και Μακρακώμης, αντίστοιχα.

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα δέκα πιο εντυπωσιακά ατυχήματα για το 2021 


Δείτε ακόμη: Η μάχη ανάμεσα στο Audi Quattro S1 και το ηλεκτρικό Rallycross των 1.000 PS

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα του TV Star Κεντρικής Ελλάδα, οι δύο πρώτοι οφείλουν 20.000 και 30.000 €, αντίστοιχα, ενώ άγνωστο είναι το ποσό της οφειλής του Δήμου Μακρακώμης. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι και δήλωσε ότι ήδη γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εκπληρώσουν οι Δήμαρχοι τις υποχρεώσεις τους και οι ειδικές διαδρομές να συμπεριληφθούν κανονικά στο πρόγραμμα του αγώνα. Σε κάθε περίπτωση μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το ωράριο και η σχεδίαση του Ράλι Ακρόπολις για το 2022, αφού πρώτα εγκριθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIA).

Πηγή: STAR Κεντρικής Ελλάδας

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...