ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ισχυρή συμμαχία!

ΕΚΟ και Ράλλυ Ακρόπολις πορεύονται για ακόμα μία χρονιά μαζί, εξασφαλίζοντας την άρτια διοργάνωση και την επιτυχία του εθνικού μας αγώνα.

  • -
  • -

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και στις 8-11 Σεπτεμβρίου η προσοχή όλης της υφηλίου θα είναι στραμμένη στην Ελλάδα και στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Η χώρα μας θα φιλοξενήσει τον 10o γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, με τον κατά πολλούς πιο σκληρό αγώνα του ιστορικού και φημισμένου θεσμού. Ένα χρόνο πριν τον εορτασμό των 70 χρόνων του εθνικού μας αγώνα, το Ράλλυ Ακρόπολις και η ΕΚΟ βαδίζουν για ακόμα μία χρονιά μαζί στο μονοπάτι της επιτυχίας. Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία εμπορίας στην κατηγορία της αποτελεί στενό συνεργάτη και συνοδοιπόρο του εθνικού μας αγώνα για περισσότερο από μία δεκαετία. Μαζί έφεραν το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις πίσω στο πρόγραμμα του WRC και στην παγκόσμια σκήνη, μετά από απουσία οκτώ ετών. Και μαζί εγγυώνται φέτος την άρτια διοργάνωση και την επιτυχία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με την ΕΚΟ να αποτελεί το μεγάλο και ονομαστικό χορηγό του εθνικού μας αγώνα.

Η ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών είναι ο μεγάλος χορηγός και της Υπερ-ειδικής «EKO Super Special Stage» που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου! Όσοι θυμούνται την αντίστοιχη ειδική το 2005, με 70.000 κόσμο να χαρίζουν μοναδική ατμόσφαιρα και εικόνες που έγραψαν ιστορία, γνωρίζουν ότι είναι ένα γεγονός που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης και αμέσως θα ακολουθήσει η αναμέτρηση των πληρωμάτων μεταξύ τους στην παράλληλη διαδρομή, με αντίπαλο και το χρονόμετρο. Η EKO Super Special Stage αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δουν όλοι από κοντά τους αστέρες του WRC, κάτω από ιδανικές συνθήκες και μέσα στην καρδιά της Αθήνας!

Φυσικά, το ΕΚΟ Ραλλυ Ακρόπολις δεν είναι μόνο η EKO Super Special Stage, αλλά και οι 16 ειδικές διαδρομές στη μοναδική ελληνική ύπαιθρο, που αναμένεται να φιλοξενήσουν και φέτος εκατοντάδες χιλιάδες θεατές από όλο τον κόσμο. Μέσα από τη διαδρομή του αγώνα θα γνωρίσουν την Κορινθία, τη Βοιωτία, τη Φωκίδα και τη Φθιώτιδα. Περιοχές που έχουν συνδέσει το όνομα τους με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και έχουν καταστήσει την Ελλάδα και τις τοπικές κοινωνίες τουριστικούς προορισμούς για το διεθνές τουριστικό κοινό. Την ίδια ώρα, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για απόδραση για όλους εμάς! Για τους νέους και παθιασμένους σε ηλικία, τους λάτρεις της εκδρομής και φυσικά τους περισσότερο μυημένους στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μία γιορτή για όλους τους Έλληνες!

Η ΕΚΟ και το Ράλλυ Ακρόπολις μοιράζονται κοινές αξίες, όπως το πάθος, η ταχύτητα, η αδρεναλίνη, αλλά και η οδική ασφάλεια! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που μεταφέρει μέχρι και σήμερα σε όλη την Ελλάδα το σημαντικό μήνυμα της Οδικής Ασφάλειας και της ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς. Όσοι το επισκέπτονται έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν σε ειδικούς προσομοιωτές και παράλληλα να ενημερωθούν από καταρτισμένο προσωπικό για θέματα οδικής ασφάλειας.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα αθλητικό γεγονός που ενδιαφέρει μόνο τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο γεγονός που φιλοξενείται στη χώρα μας, που προσφέρει ανεκτίμητη και πολυδιάστατη προβολή της Ελλάδας και των τοπικών κοινωνιών σε κοινό εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την υφήλιο. Και με δεδομένη την περσινή του επιτυχία είναι δεδομένο ότι ο πήχης φέτος έχει ανέβει ακόμα ψηλότερα.

Δείτε εδώ τον Αναλυτικό οδηγό παρακολούθησης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...