Με κεκτημένη ταχύτητα στο Ε-Prix της Βέρνης η Nissan e.dams

Η τελευταία «στροφή» επί ευρωπαϊκού εδάφους θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο, 22 Ιουνίου

  • -
  • -

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι τη διεξαγωγή του 11ου E-Prix της Formula E, του τελευταίου αγώνα της τρέχουσας σεζόν επί ευρωπαϊκού εδάφους και η Nissan e. Dams δηλώνει… πανέτοιμη.

Η αυλαία των αγώνων στη Γηραιά Ήπειρο θα πέσει το Σάββατο 22 Ιουνίου (ώρα Ελλάδας 19:04), στη Βέρνη της Ελβετίας, περίπου 100 χλμ. μακριά από την πόλη Aigle, τη γενέτειρα του οδηγού Sebastien Buemi.

Η Nissan e.dams, μάλιστα, θα συμμετέχει στο ελβετικό e-Prix με κεκτημένη ταχύτητα από τις επιδόσεις της στα δύο προηγούμενα, του Βερολίνου και του Μονακό. Συγκεκριμένα, στη Γερμανία ο Buemi κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ το ίδιο πέτυχε και ο Rowland στο Μονακό. Την εξαιρετική φόρμα των οδηγών της επιβεβαιώνουν και οι τρεις συνεχόμενες pole position.

Σύμφωνα με τη Nissan, η συμμετοχή της στη Formula E έχει ως στόχο τη διάδοση της ισχύος της και της αποδοτικής τεχνολογίας που ενσωματώνουν τα ηλεκτρικά οχήματά της, τα οποία πρεσβεύουν το όραμά της μάρκας “Nissan Intelligent Mobility”.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ FORMULA E

«Σημαιοφόρο» στην εποχή της ηλεκτροκίνησης συνιστά το Nissan Leaf, το πρώτο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητο στην Ευρώπη για το 2018, ενώ, λίγες μέρες πριν, ανακοινώθηκε και το πανευρωπαϊκό ντεμπούτο του Leaf e+ με την ενισχυμένη αυτονομία.

"Η ομάδα έκανε ακόμα μια σπουδαία δουλειά στο Βερολίνο και το επόμενο βήμα είναι να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό στον αγώνα", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Michael Carcamo, Διευθυντής του Παγκόσμιου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Nissan.

Σημειώνεται πως οι οπαδοί της ομάδας μπορούν να βοηθήσουν τους οδηγούς της να αποκτήσουν πρόσθετη ώθηση  ενέργειας,  κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα, κάνοντας tweet με τα hashtags #FANBOOST και #SebastienBuemi ή #OliverRowland, για τον κάθε οδηγό της ομάδας αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: https://www.nismo.com/nismo.tv/   

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...