Νέο KIA Pro Ceed Coupe

Η σπορ πλευρά της KIA στην μικρομεσαία κατηγορία

  • -
  • -

Το νέο Cee'd έχει τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού στην δημοφιλή κατηγορία C. Η KIA προσπαθώντας να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Opel Astra GTC και το VW Scirocco δημιούργησε τη δική της πρόταση, με το νέο Pro Cee'd. Βασισμένο πάνω στο Cee'd και κατ’ επέκταση στο νέο Hyundai i30, παρουσιάζεται ιδιαίτερα προσεγμένο σχεδιαστικά και όχι μόνον. Από τη μεσαία κολώνα και πίσω το νέο Pro Cee'd ακολουθεί μια μοναδική νέα σχεδιαστική γραμμή, που εμπνέει κύρος με σπορ αισθητική.

Το Pro Cee'd αναμένεται να εξοπλίζεται με το νέο κινητήρα βενζίνης 1.2 Τ-GDI με απόδοση γύρω στους 120 ίππους και τον 1.6 T-GDI με 185 ίππους. Επιπλέον κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμοι και οι πιο low profile ατμοσφαιρικοί κινητήρες βενζίνης 1,4 και 1,6 (GDI) λίτρων με 90 και 135 ίππους. Οι εκδόσεις diesel CRDI θα ξεκινούν από τα 1,4 λίτρα με 90 ίππους και θα καταλήγουν στα 1,6 λίτρα με 110 και 128 ίππους. Σύντομα αναμένεται και μια πιο «πικάντικη» έκδοση, με τον turbo κινητήρα βενζίνης 1.6 Τ-GDI και απόδοση 183 ίππων.

Σημαντική προσθήκη στο νέο pro cee’d θεωρείται η λειτουργία Flex Steer που θα δίνει στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε τρία set-up για το αυτοκίνητο: Comfort, Normal και Sport.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...