Νέο Kia Ceed

Πρεμιέρα στη Γενεύη

  • -
  • -

Παρουσιάστηκε το νέο KIA Cee'd στη Γενεύη. Κομψό με το νέο μακρύτερο 5θυρο αμάξωμα (4310 mm) του εξελίχθηκε υπό την καθοδήγηση του Peter Schreyer και παρουσιάζεται με την πρώτη ματιά αρκετά όμορφο, Επίσης, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το 3θυρο pro Cee’d που θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2013, να ακολουθεί όπως και το τωρινό μοντέλο, πιο δυναμικά χαρακτηριστικά στη σχεδίαση του. Μαζί με την 3θυρη έκδοση, θα έρθει και ο turbo κινητήρας των 200+ ίππων, ο οποίος θα εξοπλίσει αρχικά το πρόσφατο Hyundai Veloster Turbo.

Οι κινητήρες βενζίνης των 1,4 και 1,6 λίτρων με 100 και 135 ίππους αντίστοιχα, θα πλαισιώνουν κατά βάση τη γκάμα, χωρίς να λείπουν και diesel επιλογές, των 1,4 και 1,6 λίτρων με 90 και 128 ίππους. Στη Γενεύη έγινε και η πρεμιέρα του νέου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων, το οποίο θα ταιριάζει αρχικά με τον GDI κινητήρα βενζίνης των 1,6 λίτρων (135 ϊπποι).

Το εσωτερικό δείχνει σύγχρονο και ποιοτικό, σκοπεύοντας απευθείας στους premium παίκτες της κατηγορίας. Ο εξοπλισμός ασφαλείας και άνεσης αναμένεται στα πρώτυπα του ευρωπαϊκού ανταγωνισμού. Στην Ελλάδα του, το νέο Cee'd αναμένεται να βρει το δρόμο του προς το καλοκαίρι.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...